Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Да цели кон фамилија, да знае да смени пелена на бебе,да не и тешко да однесе дете до градинка сабајле у 7...да и е ќеиф да напраи ручек за двајцата...да има на ум дека еден ден ќе остари и ќе и треба другар.

Дури и да личи у сурат на Драгиша Милетиќ? Со остало се сложуем.
Али на фаца и стас да ја кажеше.

Дури и да личи у сурат на Драгиша Милетиќ? Со остало се сложуем.
Али на фаца и стас да ја кажеше.

Нормално дека треба да личи на нормална женска особа.Кога велам нормална алудирам дека не би сакал да личи како оние Стоби,Чао,Ванила девојки што се облакаат ко секој ден да се на свадба, тоа ми е апсолутен невкус и кич.

Нормално дека треба да личи на нормална женска особа.Кога велам нормална алудирам дека не би сакал да личи како оние Стоби,Чао,Ванила девојки што се облакаат ко секој ден да се на свадба, тоа ми е апсолутен невкус и кич.
Така де. Тие не се за по риба, место блинкери, коамли за друго.

Мене нема да ми смета ни машко да е женската

Сметам дека девојките многу попримаат од родителите поготово од мајките, така да сакам девојка што ќе биде од пристојна фамилија, воспитана во прави вредности и да не ме прави будала, што е зелено е зелено не е плаво колку и да она мисли дека според неа е така :)
Да споделува односно да не биде себична, и да биде искрена без разлика дали е нешто добро или не. Девојка што сака да се оствари со мозок, а не со тело, и што ќе има капацитет да дискутира на комплексни теми.
Горе доле сите сакаат тоа, ама кај да најдат?! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom