Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А за кој Нене станува збор за оној од ПСЖ или оној ботот од Џенова/Каљари??
Со оглед дека многу на французи се намерачивме, за тој од ПСЖ се работи.

И ја мислам дека е позајмица за Сантош. Али зашто би го давале таму ако не планираат да го продадат у иднина? Ако е за да стекне искуство од играње треба у англиски клуб да го пратат, вака може да значи само дека не рачунаат на негова долга иднина у клубот.

Можеби е негова желба....

Нели сега требаше да го пуштат недела или две дома заради Сестра му која боледува од рак.

Можеби и затоа сеа ке му дозволат позајмица (можеби по негова иницијатива) за да биде поблиску до сестра му!

Изгледа не читате шо пишам јас. Уште пред 3 дена ви реков за циганот од Валенсијен :P. Прва желба е Де Вриј од Феенорд.

Единствена мана на Коатес му е брзината. Во се друго е беспрекорен во сооднос со годините и искуството кое го има во ПЛ.

Коатес не смеат да го даваат. Ако се повреди Агер да речиме?? Со двајца ќе останиме. Нема смисла Коатес да го даваме а да земаме друг на негово место. Џабе само губење време и нерви на трансфери. Едино ако планираат во Сантос да го дадат за Нејмар да го земат :icon_lol::LOL:
А за Виља и не е лоша идејата. Мада јас би го купил за 10тина милиони и заедно со Стариџ и Инс би ги решил сите офанзивни проблеми. На лето фино лепо една 10ка и тоа е тоа. Само ајде да видиме

Кој е па овој Мирин сеа....o_O
http://www.transfermarkt.co.uk/en/nicolas-isimat-mirin/profil/spieler_147846.html

стандарден член е во валенсиен, ама не е то шо ни треба во дефанзива... :( во шо е подобар од коутс? џабе трансфер...

1.нека ни е честита победата (со мало задоцнување, но комп ми беше расипан :() и да ни се множат. стоук е тежок ривал, но се надевам дека можиме да завршиме барем со реми. мора да се издржи последниов дуел пред преодниот рок, па после со стариџ и еве инс, би било подобро... ако дојди виља би било ТОП, а ако се земи и гзоземски-премија! ако е вистина дека роџо на стариџ му ветил место во нападот, тогаш то би изгедало вака
суарез-стариџ-стерлинг/инс/виља (ако дојдат) и обратно кај крилните напаѓачи
2.да го поздравиме првиот официјален гол на даунинг во пл, а и првата асистенција, само изгеда ќе му бидат и последни. касно се разигра... само ај нека фукни и в среда еден гол, па да му рипни тро цената :D
--- надополнето: 24 декември 2012 во 19:13 ---
Коатес не смеат да го даваат. Ако се повреди Агер да речиме?? Со двајца ќе останиме. Нема смисла Коатес да го даваме а да земаме друг на негово место. Џабе само губење време и нерви на трансфери. Едино ако планираат во Сантос да го дадат за Нејмар да го земат :icon_lol::LOL:
А за Виља и не е лоша идејата. Мада јас би го купил за 10тина милиони и заедно со Стариџ и Инс би ги решил сите офанзивни проблеми. На лето фино лепо една 10ка и тоа е тоа. Само ајде да видиме

а зошто ни е виља за 10, кога можиме ба за 7 да го земиме? плус ба е веќе прилагоден во ПЛ.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/nicolas-isimat-mirin/profil/spieler_147846.html

стандарден член е во валенсиен, ама не е то шо ни треба во дефанзива... :( во шо е подобар од коутс? џабе трансфер...

1.нека ни е честита победата (со мало задоцнување, но комп ми беше расипан :() и да ни се множат. стоук е тежок ривал, но се надевам дека можиме да завршиме барем со реми. мора да се издржи последниов дуел пред преодниот рок, па после со стариџ и еве инс, би било подобро... ако дојди виља би било ТОП, а ако се земи и гзоземски-премија! ако е вистина дека роџо на стариџ му ветил место во нападот, тогаш то би изгедало вака
суарез-стариџ-стерлинг/инс/виља (ако дојдат) и обратно кај крилните напаѓачи
2.да го поздравиме првиот официјален гол на даунинг во пл, а и првата асистенција, само изгеда ќе му бидат и последни. касно се разигра... само ај нека фукни и в среда еден гол, па да му рипни тро цената :D
--- надополнето: 24 декември 2012 во 19:13 ---

а зошто ни е виља за 10, кога можиме ба за 7 да го земиме? плус ба е веќе прилагоден во ПЛ.
Е Ба е прилагоден ама колената..........:coffee: Плус Виља мислам дека е каде каде подобар. Не дека Ба е лош. Плус Виља има 31 година па нема да пишти овде да игра секоја утакмица. Таман 2 сезони да изигра и чао пријатно ќе пораснат дотогаш Јесил и Морган. Ама реков дали Виља дали Ба дали Гомис само нека донесат некој таков

Е Ба е прилагоден ама колената..........:coffee: Плус Виља мислам дека е каде каде подобар. Не дека Ба е лош. Плус Виља има 31 година па нема да пишти овде да игра секоја утакмица. Таман 2 сезони да изигра и чао пријатно ќе пораснат дотогаш Јесил и Морган. Ама реков дали Виља дали Ба дали Гомис само нека донесат некој таков

абе и ја сум за виља ама има 2 проблеми:
1.тешката повреда заради која има влијание врз него
2.ба е помлад и во ТОП форма моментално, а и поефтин.
кој и да дојди, АКО дојди некој од овие 2 би било супер.

Ин:
1.Стариџ
2.Инс
3.Виља/Ба/Гомис
4.Бек
5.Плеј - Ериксен/Иско итн итн
6.Батленд
Аут
1.Дони
2.Спиринг
3.Кол
4.Хендерсон
5.Керол :place:
6.Даунинг ??????
7.Реина ???????
И задоволен сум
Дедо Мраз ти си на ред. Бев добро дете цела година. Е сега пцуев за пцуење и сакав физички да се пресметам со некои играчи ама мислам дека тоа можи да се заборави :coffee: Добро си почна со Стариџ па сега дотерај ја листава до крај (одговори ги двата последни) па ќе ти бидам должник. Нареднава година помалку ќе пцујам и помалку ќе посакувам да ги обесам нашиве. Да, и со сите што имав закажано пресметка на мостот ќе ја откажам и ќе склучам примирје. Всушност со Peja989 веќе и склучив

suso30fernandez @suso30fernandez
Со најубавата девојка (мојата сестра)
spacer.gif

spacer.gif

61022_449389061789683_248846699_n.jpg

Браво Сусо. Само така, стави слика од сестричката. Ех да беа сите како тeбе да ставаа вака слики :icon_lol:
Бтв не е лоша Сусицава :D воопшто не е лоша :love:

Кај полагам сабајле па наместо да читнам нешто јас сестра му на овој ја глеам :ROFLMAO: Али вреди за секоја минута :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom