Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некако да се тргне прашањево за потврда за допаднат коментар??

The Mighty Boosh
Ја гледа некој серијава и дали има некој на форумов што воопшто ја знае? Приказните се премногу истрипани во позитивна смисла, а музиката е врв.
00:20
00:30
00:50

BilboBaggins Јас поради Noel Fielding ја гледав, оној хумор што го има прикажано во Nevermind the Buzzcocks па и во Big Fat Quiz of the Year...gotta love the man. А штом веќе си забегал кон овој тип на Brit humor обавезно да си ја изгледаш Garth Marenghi's Darkplace, шест епизоди се, ќе ги прегледуваш повеќе пати.

Некоја серија што е барем со хумор слична на Пријатели?Мислам на тоа што скоро секоја епизода што ќе ја гледам да се смеам а не како How i met your Mother.

Koмедична серија без laugh track што не е mocumentarie?
(и не е Community или Go on)

Episodes.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 17:33 ---
Некоја серија што е барем со хумор слична на Пријатели?Мислам на тоа што скоро секоја епизода што ќе ја гледам да се смеам а не како How i met your Mother.
Go On
--- надополнето: 25 декември 2012 во 17:34 ---
Заборавив бе, Iceboy ќе вика по мене сега... "The Class"
Нема поблиску до пријатели од тоа :)

Koмедична серија без laugh track што не е mocumentarie?
(и не е Community или Go on)

It's Always Sunny in Philadelphia
Најди лошо мислење од целата тема, I dare ya. :D Башка јас ја следам од 2008/9та епизода по епизода, и увек се смеам.
Башка2 знам дека ти мења, ada ми ја препорача.

Malcolm in the middle.

It's Always Sunny in Philadelphia
Најди лошо мислење од целата тема, I dare ya. :D Башка јас ја следам од 2008/9та епизода по епизода, и увек се смеам.
Башка2 знам дека ти мења, ada ми ја препорача.
Ја почнав, сезона еден топ! Ќе видиме дали ќе издржат така до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom