СТР8 Парфем

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум батка страшно комуникативен. Страва! Али една работа не можам да поднесам.. Највише мрзам у јако друштво коа ми дува некој у фаца. А зашо? Коа ти дува некој у фаца батка, аутоматски те става у незавиден положај, затоа шо ти ускратуе видно поле и може да ти ја ќари женската...

еее батка бе... само пази од дување у фаца да не се закашлаш, па да бидеш у уште понезавиден положај... :)

Батали ти Стрејтој - гејој... Вистинска пичкетина се лепи на

1614-pino-silvestre-after-shave-lotion-aftyrsheiv-losio.jpg

Ги иам BLUE JEANS / Versace и LA COSTE / Lacoste.
Јако мирисаат и траат и по 24+ часа.
Само скупо фаќа да се шлапаш со ова на секое искачање иако е каде каде поефтино него да ги купиш оригиналниве парфеми.
Многу јак и убав мирис имаат овие , а и не се прскам на секое испаѓање , оти кога и да мириснам , мириса уште ,и да се немам напрскано 3 до 4 дена пак ќе мириса ..

Ја добив ваков стрејт парфем за роденден..Како по обичај читам состав и потекло на производот..
Грчко гомно што смрди на мочка.
Сите што го имате парфемот(прочитајте од позади на Македонски)и видете кои дегени се грците,и на кое ниво паднале.
Толку имам да кажам за оваа смрдлива вода од тоалет.

Ај бе не траскај глупости тие не се грчки не го француски,види позади ти пишуе дека се произведени од Франција а како производ се земени од грчката Сарантис,и добро е што ти донеле парфем пошо кога се враќаш од нива запотен...

Кој од стр8 е нај привлечен за женскиот пол што мислете барам мислење и од женските ..?
Или некој сличен парфем али да ни биде многу скап. до некој си 800денари
Бел

А можеш и Аxe да пробаш, иако мене одвратен ми е:P Онтопик, најубаво ми мириса црниот Стр8.

Но запомни, ниеден парфем не може да биде попривлечен од феромоните. Токму тие заедно со тестостеронот влијаат врз сексуалната желба на луѓето и се посилни од било кој друг вештачки мирис.

А можеш и Аxe да пробаш, иако мене одвратен ми е:P Онтопик, најубаво ми мириса црниот Стр8.

Но запомни, ниеден парфем не може да биде попривлечен од феромоните. Токму тие заедно со тестостеронот влијаат врз сексуалната желба на луѓето и се посилни од било кој друг вештачки мирис.
Јас имааах црн стрејт едно време. Арен беше.

Оти Ахе одвратен? Шо му фале? :)

пс. Жив и здрафф сам.

Јас имааах црн стрејт едно време. Арен беше.

Оти Ахе одвратен? Шо му фале? :)

пс. Жив и здрафф сам.

Оооо, кого читам, супер, супер, гледаш ли како ни е весело нам денес, утре со панцир ќе одам на работа:D

Тие од Ахе толку грозно ми мирисаат (сите до еден без исклучок), што не можам да ти опишам...ама тоа е, за вкусовите не се расправа, нели:P

Оооо, кого читам, супер, супер, гледаш ли како ни е весело нам денес, утре со панцир ќе одам на работа:D

Тие од Ахе толку грозно ми мирисаат (сите до еден без исклучок), што не можам да ти опишам...ама тоа е, за вкусовите не се расправа, нели:P
Денеска прв пат со интерес гледах вести за таа работа. Толко ного се натажих коа видех как го тепат народо со пендреци. Потсети ме на едно друго време. Време шо нејќам да се врне, ама се враќа. Панцир, плус боди гард нешто, личен шофер, иначе страшно..

Ахе имаах гелове за туширајне, со деодоранти + парфем и не беа толко лоши де...

А за вкусовето, имаше една поговорка со маченце, задник, и јазик, ама не ја пишам тука.

Стрејт Силвер исто колонската вода супер мириса. Поклони ми ја цимерката едно време, закон беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom