СТР8 Парфем

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
А познато вие дека за вкусови не вреди да се расправа.
Тој што ти е тебе најубав тој земиси го. Секако ти ке се мирисаш со него, и ич к.р да не те боли другите што ке речат или мислат.
Ако ти е за поклон каков ке земиш таков, ако сака нека го користи ако не не.

o.2836.jpg

WILD ANIMAL

Никогаш не сум користел STR8 а и не планирам да користам , пред една година користев само од АВОН мириси али сеа почнав да си зимам од http://economicparfemi.mk/ .
Моментално го користам EMPORIO ARMANI/Armani
Ги иам BLUE JEANS / Versace и LA COSTE / Lacoste.
Јако мирисаат и траат и по 24+ часа.
Само скупо фаќа да се шлапаш со ова на секое искачање иако е каде каде поефтино него да ги купиш оригиналниве парфеми.

Ја добив ваков стрејт парфем за роденден..Како по обичај читам состав и потекло на производот..
Грчко гомно што смрди на мочка.
Сите што го имате парфемот(прочитајте од позади на Македонски)и видете кои дегени се грците,и на кое ниво паднале.
Толку имам да кажам за оваа смрдлива вода од тоалет.

Јас Мотион немам видено којзнае од кога веќе еднаш два пати прашав од каде што земав ми рекоа демек толку од таа серија сега имало нови. Да бидам искрен не се заинтересирав многу многу.

Motion и Intense ( црвениот ) дефинитвно мене ми се свиѓаа најмногу. Но ги немам видено којзнае од кога.

Ја добив ваков стрејт парфем за роденден..Како по обичај читам состав и потекло на производот..
Грчко гомно што смрди на мочка.
Сите што го имате парфемот(прочитајте од позади на Македонски)и видете кои дегени се грците,и на кое ниво паднале.
Толку имам да кажам за оваа смрдлива вода од тоалет.

i6FnE.png

/+1-for-me-cuz-upvote-anything-calvin-&-hobbes

Јас Мотион немам видено којзнае од кога веќе еднаш два пати прашав од каде што земав ми рекоа демек толку од таа серија сега имало нови. Да бидам искрен не се заинтересирав многу многу.

Motion и Intense ( црвениот ) дефинитвно мене ми се свиѓаа најмногу. Но ги немам видено којзнае од кога.
Изгледа си во право…
http://www.sarantis.gr/en/product.asp?productsID=1
Ама можеби само амбалажата и мето се сменети, баш ќе проверам.

така бе брат да се знае 300 денари литро :D... a не ке се зае*ааме тука со 3000-4000 денари за 30-40ml :P

Јас сум батка страшно комуникативен. Страва! Али една работа не можам да поднесам.. Највише мрзам у јако друштво коа ми дува некој у фаца. А зашо? Коа ти дува некој у фаца батка, аутоматски те става у незавиден положај, затоа шо ти ускратуе видно поле и може да ти ја ќари женската...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom