Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Prvata utakmica na tiket Torino-Chievo, si mislev najdobra opcija GG(iako najdobro da ne igrav ic), Torino igra doma a Chievo znae da pogoduva cesto. I 2:0 go sledam natprevarot, se igra krajot na natprevarot a Chievo se brani, za koj kur pojma nemam picka im majcina. Pa nit pritisok za barem pocesen gol, uste na krajot se smejat kopiljacite:mad:

РЕАЛ ЕБЕТЕ СЕ ЕБАТЕ НЕСПОСОБНИТЕ СТВОРЕЊА.
СРАМОТА Е ДА НЕМОЖЕТЕ ДА ТЕПАТЕ НА ТИЕ ИГРАЧИ БЕ АЛООООООООООООООООО!!!!

Мурињо, да ти ебам жената што го остави Касиљас на клупа.

Роналдо, да ти ја ебам Русинката, ебате себичниот.

Ова ме еба за 2 евра влог, а бев толку сигурен дека ќе испадне. Скоро цела утакмица НЕЦ играа со играч помалку и не успеаа овие Ден Хаг да им дадат повеќе од 2 гола

Capture.PNG

Реал гомна едни скапани све ви ебем,ама ако ми е и ја будала кај ѓи најдов нив да ѓи играм:facepalm:.Одвај чекам да ни се паднат да им го исплескамо гзот,и таќе са смешки од тим.

Лејкерс , у уста да ве ебам ......поместачка екипа немам видено од нив ..... и да , 100% до тренерот е А ? крвта да им ја ебам ....

Бордо ме јебе за 3000. 5 натпревари по ред гол неможе да дадата бе да им се измочам у устата , говеда...

После продужетци тепаа :)
Ако играш на интернет не е битно дали имало продолжетоци или не јас само видов дека сум ја погодил на тикетот затоа ми беше чудно :)

Кошарка никако во обични МК кладилници.

СИТЕ утакмици искочија викендов освен Ман Јунајтед :mad: нормално последната што ја чекав :tapp: да ги ебе Шрек на сите
џабе Ман Сити и Јувентус што тепаа 92-ра

Ако играш на интернет не е битно дали имало продолжетоци или не јас само видов дека сум ја погодил на тикетот затоа ми беше чудно :)

Кошарка никако во обични МК кладилници.
Кој си игра кошарка строго во Бетсити и поголеми коефицинети и без x.:)

Генк да даде гол
Валенсиен да даде гол
Челзи 1
И да , таа е таа , Јунајтед тим 2 2+

Со другар го уплативме на 3000
А добивка имаше 11480

Ќе си пукам у нога жими се ...

Feyenord 1i3+
Celzi 1-1i3+
Novara T1 2+
Venlo T1 2+
Brugge 2