Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Нема. Они заедно со Барса и Реал се единствените 3 клуба кои не играле во сегунда.
Така и си мислев. Сезонава можно е да отпаднат во каква форма се... ама среќа има и бетер па овие се колку толку сигурни.

Na navivacite na belite ako ne mu se sviga kako nekoj komentira,avtomatski mu odgovarat so poznatata recenica : "Ti gledas La Liga od minatata sezona.mal si za da komentiras ovde bla bla bla":facepalm:

Na navivacite na belite ako ne mu se sviga kako nekoj komentira,avtomatski mu odgovarat so poznatata recenica : "Ti gledas La Liga od minatata sezona.mal si za da komentiras ovde bla bla bla":facepalm:

Дај да видам еден таков пост.

Раул: "Некогаш се играше за љубов спрема клубот, за грбот и за навивачите, а сега се игра само за пари и за популарност"

Тоа е тоа !

Дај да видам еден таков пост.
Не сериозно, не ти го пишав тоа во нервоза или нешто туку искрено те прашувам. Зашто ти место да се радуваш како фан на Атлетико дека имате шанса да бидете со +9 бода пред нас и да си го обезбедите 2рото место, ти се радуваш дека Барса титула земале. Али нема врска јасно ми е, од минатата сезона Ла Лига пратиш..

Ако цело време Барса и Реал ги даваат на Прајм се со цел и тоа да го земаме во пакетите ондак да даде господ да пропаднат до наредна година спорт клуб.И Реал-Малага е од 8 и Осасуна со некој беше ако не се лажам ги даваа исто што беа од 8.Годинава дали 2 утакмици даваа на Спорт Клуб/+.

Ако цело време Барса и Реал ги даваат на Прајм се со цел и тоа да го земаме во пакетите ондак да даде господ да пропаднат до наредна година спорт клуб.И Реал-Малага е од 8 и Осасуна со некој беше ако не се лажам ги даваа исто што беа од 8.Годинава дали 2 утакмици даваа на Спорт Клуб/+.
У првите кола наизменично одеа Реал и Барса на тие два канала, после почнаа второразредни екипи од типо на Сарагоса, Осасуна, Гранада и остали да ги даваат. Барса последен пат на ТВ ја даваа некаде 5-6то коло, од тогаш здравјето ми се расипа со стримовиве.

Господинот Џек Нолан не знаеше за инцидентот на Пепе со Каскеро.
Тоа беше во сезоната 2008/2009. Да прател фудбал од поодамна немаше да се чуди што направил Пепе.

:facepalm:
Зашто се мешаш кај што не ти е местото? Кога незнаеш каква е ситуацијата зашто воопшто ме цитираш? Прочитај ги мислењата на членот и донеси заклучок зашто така искоментирав. Знаеш не секој прави нешто од инат на форумов.. али ај терај си, незнам и ја зашто се замарам воопшто.

Господинот Џек Нолан не знаеше за инцидентот на Пепе со Каскеро.
Тоа беше во сезоната 2008/2009. Да прател фудбал од поодамна немаше да се чуди што направил Пепе.
Mene ne me interesira sto napravel gospodinot ili sto kazal,ti barase nesto jas ti pokazav.....

:facepalm:
Зашто се мешаш кај што не ти е местото? Кога незнаеш каква е ситуацијата зашто воопшто ме цитираш? Прочитај ги мислењата на членот и донеси заклучок зашто така искоментирав. Знаеш не секој прави нешто од инат на форумов.. али ај терај си, незнам и ја зашто се замарам воопшто.
Te citirav poradi druga pricina,ne te citirav ''direktno'' tebe....izvini !!!

No deka e taka,taka e....Ne za dzabe vie belite gledate fudbal 20 godini a drugite 1-2 godini...Zatoa sme ovde da naucime nesto od vas :cool:....

14 Еспаљол
15
Билбао
16 Мајорка
17 Севиља
18 Селта
19 Осасуна
20 Депортиво

Од 18-ти до 20-ти сигурен сум дека ќе биде вака за други ве незнам:cool:

Ајде сега кога завршија расправиите, зошто Мурињо да не смее да го седне Касиљас на клупа? Има недодирливи во таа екипа?

Требаше тоа уште порано да го направи, само штета што замената му е најверојатно вонбрачно дете на Таиби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom