Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 1.587
- Поени од реакции
- 1.506
Охх кутрото ти.Сигурен си дека си за Атлетико Мадрид, а не за Барса?
Охх кутрото ти.Сигурен си дека си за Атлетико Мадрид, а не за Барса?
Не сериозно, не ти го пишав тоа во нервоза или нешто туку искрено те прашувам. Зашто ти место да се радуваш како фан на Атлетико дека имате шанса да бидете со +9 бода пред нас и да си го обезбедите 2рото место, ти се радуваш дека Барса титула земале. Али нема врска јасно ми е, од минатата сезона Ла Лига пратиш..Охх кутрото ти.
Баш напишав на Фан клубот дека Санта Круз ни донесе + 7 бода пред Реал, но овие 7 бода не се недостижи како оние 16 на Барселона. Има уште многу до крајот, не сме ни до половина од сезоната.Не сериозно, не ти го пишав тоа во нервоза или нешто туку искрено те прашувам. Зашто ти место да се радуваш како фан на Атлетико дека имате шанса да бидете со +9 бода пред нас и да си го обезбедите 2рото место, ти се радуваш дека Барса титула земале. Али нема врска јасно ми е, од минатата сезона Ла Лига пратиш..
Не ме дупи сеа да ги споредуваш Пелегрини и Мурињо.Не треба да има играч кој е "имун" на клупа, секој, може да седне на неа. Слаба форма, дисциплинска.. Ама терање некоја одмазда против Касиљас, пошто тоа останува, е тешка глупост од специјалецов. Не само што е, според мене најдобар голман у светов, човекот е рол модел, мотиватор, легенда и даље. Сеа изјави одлуката била од технички карактер, оу рили.
Пелегрини у својата прва сезона освои мислам 92 бода и ја изгуби титулата, па го шутнаа ради овој. Како ја изгуби Мурињо првата сезона?!
Па и сереше дека Пелегрини е ваков/таков шо е тренер на другоразредна екипа као Малага, он би, после Мадрид у Англија/Италија. Изгледа така и ќе биде?
-16 од Барса до Нова Година, Мурињо па ти си бог кој хода!
Зашто бе лоша сезоната со Пелегрини?Не ме дупи сеа да ги споредуваш Пелегрини и Мурињо.
По мене, сезоната со Пелегрини беше најлошата на Реал после таа кога се сменија тројца тренери.
Мотиваторот и капитенот, Икер Касиљас, освен што имаше лоши перформански како голман оваа година, ги мотивираше и противниците, место неговите соиграчи.
Џентлменство да, но егото на Икер се крена премногу, повеќе од тоа на Мурињо. Е сеа, Икер мораше да изигра паметно и да се смири, оти тимовите на Мурињо функционираат само ако тој е главниот.
Така беше лани, фунцкионираше Реал.
Сега со, воглавно, медиумски притисок, Касиљас „се поремети“ и почна да лиже кај што не треба. Тек минатата недела мислам дека и тој се свести каква грешка направил.
Но сега може е прекасно и за двајцата...
Епа тоа де, реченицава многу говори.Касиљас ми е омилен од Мадрид
Зошто да не земе Касиљас ? Наведи ми 3 причини .И сеа Касиљас треба да земе фудбалер на годината или Роналдо?
Срамота е стварно, повеќе од заслужено ќе земе Меси.
Стапови се овие двајцава оваа сезона од септември наваму.
Стварно бе откако си отиде Му освоивме ПЛ и ЛШ,катастрофа смеОбјаснувањето на Guillem Balague за Касиљас:
As Jose is dying, he wants to kill first
После Мурињо иде потоп во клубот. Барем едно 2-3 години. Прашајте ги навивачите на Челзи и Интер.
Незнам колку ги пратиш Мајорка но засилувањата не им се џабе. Да, имаа неколку очајнички натпревари но во последниов период играат одлично, креираат шанси но немаат среќа.Шуќур. Ни на крај памет дека Мајорка во моментов може да го победи Бетис, и тоа дома во Севиља. Почнаа добро ама следеше драстичен пад. Добро се засилија годинава ама џабе. Се надевам дека зимава ќе купат уште некој па ќе се пробијат во горниот дел од табелата.