Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу фаворити на еден тикет
Сити 1 и 3+ 1.4 коеф па немој да ме јебеш бре
а што да кажем за рома-милан гг 1.38 коеф другар да не се навредиш ама за тој коеф италијанска лига да играш гг треба да си ептен будала
епа дај предлог што да играм друго

епа дај предлог што да играм друго
Можам само еден генерален предлог да ти дадам
Не значи ако играш фаворити на тикет дека имаш поголеми шанси за добивка, подобро 2 утакмици 2+ прво по 2.5 коеф 6.25 вкупно отколку 5-6 утакмици фаворити со 1.2-1.4

Малага - Реал Мадрид - Поубав коеф. немам видено да му дадат на Реал. А и баш некни Малага ја казнија за платите што му ги нема даено на играчите и ако не исплати до Март, ќе ја суспендираат на 4 години не играње во Европа(Натпреварувања) Тип : 2 (1.6) / Можна и 1/2 .
Тотемнхем - Стоук - Гледам во форма се Стоук(Последните 5 нат, без пораз), а на гостински се тапа со 1 победа, 5 нерешени и 3 порази, гол разлика 7/10. Мислам дека денеска ќе изгубат многу сум изненаден од нивната статистика. Тип 1 (1.65)
Лече - Албинолефе - Три утакмици со ред Лече губи, т.е според мене ги намести. Време е да победи, а и Албинолефе се некако слаби и мислам дека ќе ги победат.
Тип 1 (1.65)

Вкупен коеф 4.3

Среќно!

Уживај со тебе сум ;)
Заедно сте посилни а?:D
Од мене типови повеќе за денес:)
Њукасл - КПР 1 / Т1 2+
ВБА - Норич 1 / Т1 2+
Бирмингем - Барнли ГГ
Лидс - Мидлзброу ГГ
Леичестер Кардиф 1 / Т1 2+ / ГГ
Ковентри - Престон ГГ
Крув - Бурнмаут некојси ГГ
Сиена - Наполи 2 / Т2 2+
Ипсвич - Бристол 1 / Т1 2+
Вест Хем - Евертон ГГ
Осасуна - Гранада 1 / Т1 2+

Среќно:)

% Ова од ракав така го тресна или има нешто. Бидејќи на ливче со уплата од 700 денари го имам Ипсвич Т1 ?
taka mi ja kazaja druze, demek mesetena bila za takva..a i po blogerive gledam nekoj i pari zema za istava..pa sega dali e 100% ili e samo taka tresnata nz...jas ja izigrav, vo kombinacija so drugi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom