Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оригинал најк за 30 евра???Не си сосема во право, еве на пример патики
-најк од 150 евра
-најк, адидас,рибок од 30-50 евра
-адибас, ребцк и слично од бит пазар за 10 евра
Што одбираш ти?
Мене најдобра опција ми е втората, ем имам пристојна оригинал патика, ем не сум ја преплатил.
втората опција е најдобра, ама и тие се најк, адидас т.е. квалитет ...
Оригинал најк за 30 евра???
Претпоставувам дека си ги купил во странство или евентуално во Скопје, во Охрид и другите помали градови нема шанса оригинал патики да купиш за 30 евра (за 50 да).Зборот ми беше дека ситуацијата не е црно-бела, од најголемиот дел производи што ги купуваме имаме нешто измеѓу кое има пристоен квалитет за прифатлива цена.
Токму така, последните 4-5 пара на патики (најки, адидас, пума) ги имам купено по таа цена (од 30-50 евра).
За жал, повеќето Македонци СЕ ПРИМОРАНИ да купуваат неквалитетни, но евтини производи
Претпоставувам дека си ги купил во странство или евентуално во Скопје, во Охрид и другите помали градови нема шанса оригинал патики да купиш за 30 евра (за 50 да).
За просечен Македонец приоритети се храната и сметките, се друго е врзување крај со крајНе се согласувам, зависи од приоритетите.
За просечен Македонец приоритети се храната и сметките, се друго е врзување крај со крај
Проблемот е и колку тоа што се пласира во Македонија е квалитетно?
За жал се уште сме на маргините и магацин за шкарт класа на елитните брендови.
Има разлика во квалитетот на било кој бренд во една Германија да речеме и квалитетот на истиот во Македонија.
А шо да прает оние шо морет да купет баш такво нешто за „глупи цени“ за да преживеет? Квалитет сакет и стечајците, невработените, сиромашните, тие не купвет евтина и неквалитетна роба зш така сакет или зш се стегнати, туку зш не может поинаку. Ќе купет и „виршли од кванташки“ и смрдено месо и ќе се молет само да не им се разболет. Ќе купет и адибас и рибцк од 300 денари, иако знает дека се кинески и евентуално озрачени (радиактивни) зш не может да ги гледет нивните дечиња голи и боси по студојве.Абе каква ниска цена. Еден член на една тема кажа пример како во некоја сендвичара купиле виршли од „Кванташки“ за три денари, па неговиот другар некоја бактерија фатил... Најпрво е битен квалитетот да, ама ако финансиите не ти дозволуваат да купиш нешто поскапо, тогаш добро, може и да се купи нешто поефтино, ама нешто за некои глупи цени никако.