Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ситуација таа фина културна од позната фамилија пости до Божиќ, а ти ѓубре ни се клањаш ни се крстиш :icon_lol:.

Се разбудувам три утра по ред во пет часот, се обидувам да останам буден барем до кај еден и пол и променам тоа. Некако ми се затвораат очите и почнува да ме фаќа криззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз

Драга,

Си играм со оние горе украсчињава ко да се ксилофон. Се кезам ко Том кога ќе ја здогледа таа белата мачорица и очите му се во срциња.
Пуно меше сарми и мисли некаде далеку,
Заклучно со 20ти, имам 71 кг, и автоматски сум дебела.

Ама онака, својски, со ептен љубов во образи.

Цврн, ѕврн, прррн. Ептен забавна си за Новава еј.
Ќе биде лудичко.
На многу зрел начин.

М.

Кајганке,
Викаат имало два типа на луѓе-оние со кои губиш време и оние со кои губиш осет за времето.А ја би додала само дека има луѓе со кои истовремено губиш и време, но и осет за време.
Толку од мене за оваа вечер :)

Бич... да ти цутат ѕунѕурките горе обесени... од ум ме вадат :cautious:
епа еве и ова недела привршува.. и јас пак со книгата дремам на компјутер... бре што стока ке беше од мене никако не ми иди паметот... чекам само викенд да дојди и после како мечка паѓам во длабок сон :D ... книга немам со нокт чепнато а матура ке полагам... ех со овај памет којзнае кај ке завршам..
И не ми иди памет и не ми иди, пак се замарам со онај недокваканиот мој, ми викат со пари да ми го даваш не го земам,... а јас како слеп за стап сум се фатила тој та тој како да нема друг на земјава..
ех пуста љубов :love: ..
Кога ке се сетам дека уште една недела одиме на школо ми се плачи ми се липа... ама ајде кај издржав до сега ке се издржи.. само после шо следи е маката..
Ај да не го тупам мног туку да одам оти ке ме раздени овде.
Цмокси цмок :X3:

Кајги.... ми ја праќа
незнае она со која лакома личност си има работа дури и интересно ми е :D

Навистина ќе почнам да верувам во 21.12.2012, оти се` што не требаше - се` ми се случи, без исклучоци. Капак на се` падна телефонот, се расипа тачот, а дисплејот напукна, Бог знае колку ќе ме чини ова...

Прв пат посакувам да се вратам 2 години назад, се` ќе поправам, се` ќе променам - СЕ`!

Јејјјјјјјјј ми заврши работното време :vozbud:

Ајде уште еден ден и 2 недели одмор.

Вика ќе се откажувале сите екипи Пролетер финале ќе играл :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, вика дај бе дајте го Ајнур, ааааа не го даваат сунетлија бил :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, му викам сунетлија ама јади свинско :pos::pos::pos::pos::pos:, е тоа ми призна вистина било :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Кој бре да ти ебам арена сонце ни греење ни ништо сала е од тутунски да ти ебам....

Колку е гадно коа ќе се разбудиш со то шо знаеш дека си ја заебал а неможеш да ја средиш работата зашо незнаеш кај си ја заебал... али прочиче и то...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom