Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Вака, ме интересира како можам да снимам од телевизија нешто и да го пренесам на компјутер како видео? Немој само да кажете Макств пошто тоа не се пренесува на компјутер. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не се пренесува, се пренесува и од maxtv. Се што е потребно, е да го отвориш медиа приемникот, да направиш хардверски хак на хард дискот и usb портот и ете ти.
Вака, ме интересира како можам да снимам од телевизија нешто и да го пренесам на компјутер како видео? Немој само да кажете Макств пошто тоа не се пренесува на компјутер.![]()
Зависи од кој канал сакаш на снимаш. МаксТВ оди и на компјутер преку VLC со кој снимаш, се разбира не сите канали.
Како преку VLC, може малку подетално да ми објасниш, секако и многу други би ги интересирало.![]()
Добро де од кој канал сакаш да снимаш. Ако се потрудиш 90% од сателитските канали ќе ги најдеш преку стрим. За снимање потоа е лесно.Малце избегавте од темата, НЕ РЕКОВ ЗА СНИМАЊЕ ПРЕКУ МАКСТВ, туку општо.
Симнни го ова, распакувај, покрени го MK.bat фајлот. Ќе се отвори листата со канали, напиши го (на тастатура) бројот од каналот, ентер.Oвде ништо не е објаснето, мислам дека некој може да ни објасни?
Добро де од кој канал сакаш да снимаш. Ако се потрудиш 90% од сателитските канали ќе ги најдеш преку стрим. За снимање потоа е лесно.
Симнни го ова, распакувај, покрени го MK.bat фајлот. Ќе се отвори листата со канали, напиши го (на тастатура) бројот од каналот, ентер.
Ти треба VLC Player.