Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе види сега, за италијанскиот фудбал поубаво е во европа ( ЛШ ) излез да има Милан отколку Фиорентина или Наполи, али не можеш со овој Vody да се расправаш, не гледа објективно на работите ..
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:35 ---

Добро друже, у право си не знам ни што милан ќе земат зимава ниту пак ќе блеснел некој друг наместо Шарави ..
едно објективно гледање па ти шо имаш дека Шарави ќе се повредел на 2-3 недели и милан може да заборави на 3то место......доста ти е објективно....

Абе види сега, за италијанскиот фудбал поубаво е во европа ( ЛШ ) излез да има Милан отколку Фиорентина или Наполи, али не можеш со овој Vody да се расправаш, не гледа објективно на работите ..

Добро друже, у право си не знам ни што милан ќе земат зимава ниту пак ќе блеснел некој друг наместо Шарави ..

а ти гледаш?

Што има фали на едни Наполи или Фиорентина?

Па преку Тасета веќе што гледате на "стара слава"... тој што си посеал тоа ќе си пожнее.Лигата се игра за освојување на титула првак,а другите за место во ЛШ.
Доколку ФИорентина/Наполи избори место значи биле поуспешни од Милан.

sto e poubavo milan da ide ke dojde leto ke go prodadat el sharavfi kako ibra i tiago silva i ke gubat od malaga posle :facepalm: napoli i fiorentina ne g prodavaat najjatkite igraci i uste na leto ako kupat po 2-3 dobri igraci ke bidat pojaki od milan

а ти гледаш?

Што има фали на едни Наполи или Фиорентина?

Па преку Тасета веќе што гледате на "стара слава"... тој што си посеал тоа ќе си пожнее.Лигата се игра за освојување на титула првак,а другите за место во ЛШ.
Доколку ФИорентина/Наполи избори место значи биле поуспешни од Милан.
тоа да до негде си во право......само разликата е шо Наполи/Фиорентина и да изборат место за Лш нема група да можат да поминат.... што дополнителни ќе ја спушти лигата на пониско ниво....Случај што со Милан никад нема да се деси...т.е да не помине група... така да затоа е подобро Милан да го освои тоа место него ли Фио/Нап/Ром/Лацио
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:41 ---
sto e poubavo milan da ide ke dojde leto ke go prodadat el sharavfi kako ibra i tiago silva i ke gubat od malaga posle :facepalm: napoli i fiorentina ne g prodavaat najjatkite igraci i uste na leto ako kupat po 2-3 dobri igraci ke bidat pojaki od milan
Не бе...Пескара го шитна Лавеци....И јоветич ќе си иде од сиена.... ;)

тоа да до негде си во право......само разликата е шо Наполи/Фиорентина и да изборат место за Лш нема група да можат да поминат.... што дополнителни ќе ја спушти лигата на пониско ниво....Случај што со Милан никад нема да се деси...т.е да не помине група... така да затоа е подобро Милан да го освои тоа место него ли Фио/Нап/Ром/Лацио

Му викаш на Сладоледџијата дека е пророк,ама и ти сакаш потајно да му ја преземиш работата...

--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:41 ---

Не бе...Пескара го шитна Лавеци....И јоветич ќе си иде од сиена.... ;)

koj e laveci be se gleda deka samo edna od 5 utakmici znae da izigra enego u psz go vadat se nervira frla sisinja od sto e jak, insigne e 4 pati podobrar

Удинезе беше трет? не помина квалификации... Наполи беше лани во група.. не помина група...

А? Како бе не помина групи? Па Челзи од кого изгуби 3-1, за после да тепа 4-1 во 1/8 ЛШ?

За другиот муабет, јас сум вАздржан:D

Ova pa ti seriozno ili od maglata ti e !!

koja magle be da ne ne e taka aj so nemozat da kupa t igrac milan pa uste i gi prodavaat 2ta najdobri.... Ovie so ne gi pordadoa KAvani i Jovetic baska donesoa insigne podobar od laveci, i firoentina izdonesoa igraci gi skinaa na milan 1-4

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom