Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој рече за шампион.... Башка не е една победа...после нејзе уште 3 следуваа... Рома е само на 2 бода пред башка идеме викендов...и како тоа они се борат за тоа место а милан не ?
a da te pratime mesto Mazzari tebe !!! Epten si strucnjak,a boga mi i prorok ....Абе човек Рома игра многу добро, супер им е нападот и имаат игра, а Милан се потпира само на Ел Шарави, еве не дај боже (стварно не посакувам) да се повреди и да отсуствува барем 2-3 недели одма ќе се осети пад на играта на Милан и ете ти 2-3 утакмици без победа .. Не сфаќаш дека сега Милан лета на крилјата на Ел Шарави, а што ако му падне формата, што ако се повреди ? Нема кој друг да го вади после Милан од калта (ајде да не речам го*ната) ...
a da te pratime mesto Mazzari tebe !!! Epten si strucnjak,a boga mi i prorok ....
Не ме јеби ...ако идеме по твојава логика ај да кажеме Шарави нема да се повреди до крај на сезона....и даде 40+ гола...и милан тепа све до крај... тогаш шо праиме? немој така плитко да размислуваш....Абе човек Рома игра многу добро, супер им е нападот и имаат игра, а Милан се потпира само на Ел Шарави, еве не дај боже (стварно не посакувам) да се повреди и да отсуствува барем 2-3 недели одма ќе се осети пад на играта на Милан и ете ти 2-3 утакмици без победа .. Не сфаќаш дека сега Милан лета на крилјата на Ел Шарави, а што ако му падне формата, што ако се повреди ? Нема кој друг да го вади после Милан од калта (ајде да не речам го*ната) ...
ако идеме по твојава логика ај да кажеме Шарави нема да се повреди до крај на сезона....и даде 40+ гола...и милан тепа све до крај... тогаш шо праиме? немој така плитко да размислуваш....
Зашо да е пореално ? по кој основ е пореално? од кај знаеш милан што ќе земат во зимски трансфер? колку што е реално да Шарави се повреди на подоглво реме толку е Реално и милан све да тепа до крај...ова идам само по твоја локига....Moeто размислување е пореално од твоето (милан све да тепа до крај )
Зашо да е пореално ? по кој основ е пореално? од кај знаеш милан што ќе земат во зимски трансфер? колку што е реално да Шарави се повреди на подоглво реме толку е Реално и милан све да тепа до крај...ова идам само по твоја локига....
А пореално е по основот дека 60% од головите на Милан ги дал Ел Шарави и он е главен фактор што Милан сега не се бори за опстанок ...па и 2-3 недели не се краток период баш... иначе коа збориме за тоа 70% од играта на јуве Почнува и ја креира Пирло...шо праиме он ако се повреди...значи нема да бидете шампиони така? ова е само твоја логика...па ќе кажам од кај знаеш дека ако не блеснеше Шарави друг немаше да го направи истото... и па ќе кажам од кај знаеш милан што ќе земат зимава па така да глеаш на работите....Ај сега иди горе убаво прочитај и дали негде пишав на подолго време ? Пишав само на 2-3 недели а тоа ти се 2-3 утакмици, а не дај боже на подолго време е тек тогаш ќе се борите за 3 местоА пореално е по основот дека 60% од головите на Милан ги дал Ел Шарави и он е главен фактор што Милан сега не се бори за опстанок ...
Aјде кажи ми кој друг освен Шарави би го носел Милан на својот грб ? Робињо ? Пато ? Ночерино ?Не ме јеби ...
Се обидуваш да бидеш смешен ама слабо ти иде.NoceriGod е прототип на перфектен мидфилдер. Неговото височество не припаѓа во иста реченица со другиве телетабиси.
Он сам по себе е среден ред. Ако Милан успее да го задржи во текот на Јануари тогаш, без пренемагања ќе одат директно во ЛШ идната година.
Зашо да е пореално ? по кој основ е пореално? од кај знаеш милан што ќе земат во зимски трансфер? колку што е реално да Шарави се повреди на подоглво реме толку е Реално и милан све да тепа до крај...ова идам само по твоја локига....
Sense of humor: 0NoceriGod е прототип на перфектен мидфилдер. Неговото височество не припаѓа во иста реченица со другиве телетабиси.
Он сам по себе е среден ред. Ако Милан успее да го задржи во текот на Јануари тогаш, без пренемагања ќе одат директно во ЛШ идната година.
Поработи малку малку на шалите.........momce sto si zapnal so milan preku peniso jas se kladam na site fanovi vidavam po 50 evra ako milan bide na kraj nekde prvi tri mesta stajte site bukmar ti garantiram so sve
па и 2-3 недели не се краток период баш... иначе коа збориме за тоа 70% од играта на јуве Почнува и ја креира Пирло...шо праиме он ако се повреди...значи нема да бидете шампиони така? ова е само твоја логика...па ќе кажам од кај знаеш дека ако не блеснеше Шарави друг немаше да го направи истото... и па ќе кажам од кај знаеш милан што ќе земат зимава па така да глеаш на работите....