- Член од
- 27 септември 2011
- Мислења
- 161
- Поени од реакции
- 176
Не се надевајте, од сигурни извори знам дека нема да дадат, границата мора да била до 180.000Избори се ближат..ќе дaдат..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се надевајте, од сигурни извори знам дека нема да дадат, границата мора да била до 180.000Избори се ближат..ќе дaдат..
Епа на Економски факултет уште нема колку што гледам.Сегде веќе има листи се објавени на факултетите бидејќи мора до 22 да се земат од сите факултети а договоро со Продавниците им се до 25ти.
http://www.mioa.gov.mk/vaucheri/files/pdf/doc2012/ITfirmi_i_nivni_podruznici_18122012.pdfКај беше тој документот за тоа кој дуќани се овластени за овие ваучерите и од кај може да се земе лап топ?
Ај ако може некој да го најде нека го поставе.
Иначе ако има некој во Кочани на факултет, таму е објавена листата на тие што добија ваучери.
navistina ne se vo pravo godisni primanja na site clenovi vo semejstvoto kaj mene bea 0 a dobija vauceri nekoi koi imaa i granica od 15000 den sramota dali znae nekoj dali moze da se prati zalbaИма некој тука што има добиено ваучер, а примањата се 0 според УЈП и е корисник на социјална помош?
На економски факултет - Скопје утре ќе има резултати, па ќе видиме, зезната работа, по 30-40 души на списоците кои добиле ваучер, а аплицираа сигурно над 300 од факултет, којзнае каков критериум има за избор.
kolku pari go prodavas vaucerot i od kade si?утре најдоцна ќе бидат објавени на сите факултети така е известувањето . Продавам ваучер . Информации во ПП
Пиши ми во порака . Од БТ сумnavistina ne se vo pravo godisni primanja na site clenovi vo semejstvoto kaj mene bea 0 a dobija vauceri nekoi koi imaa i granica od 15000 den sramota dali znae nekoj dali moze da se prati zalba
--- надополнето: 18 декември 2012 во 15:57 ---
kolku pari go prodavas vaucerot i od kade si?