Ваучери за компјутери за апсолвентите (2012/13)

• Креатор на темата Креатор на темата Pelasg
  • Време на започнување Време на започнување
Сегде веќе има листи се објавени на факултетите бидејќи мора до 22 да се земат од сите факултети а договоро со Продавниците им се до 25ти.

Сегде веќе има листи се објавени на факултетите бидејќи мора до 22 да се земат од сите факултети а договоро со Продавниците им се до 25ти.
Епа на Економски факултет уште нема колку што гледам. o_O

нема ни на ффк бев денес ми рекоа дека денес ке одле некој да ги земе демек па незнам колку е точно...

утре најдоцна ќе бидат објавени на сите факултети така е известувањето . Продавам ваучер . Информации во ПП

Кај беше тој документот за тоа кој дуќани се овластени за овие ваучерите и од кај може да се земе лап топ?
Ај ако може некој да го најде нека го поставе.
Иначе ако има некој во Кочани на факултет, таму е објавена листата на тие што добија ваучери.

Кај беше тој документот за тоа кој дуќани се овластени за овие ваучерите и од кај може да се земе лап топ?
Ај ако може некој да го најде нека го поставе.
Иначе ако има некој во Кочани на факултет, таму е објавена листата на тие што добија ваучери.
http://www.mioa.gov.mk/vaucheri/files/pdf/doc2012/ITfirmi_i_nivni_podruznici_18122012.pdf

Ако има некој од филолошки да знае кај има резултати објавено пингувајте.

i ovaa rabota so vaucerive bila so vrski kaj mene godisni primanja bea nula a drugi dobija vauceri bas tie bogatite SRAMOTA ZA DRZAVAVA ZATOA NEMA DA GLASAM ZA VMRO NEKA CRKAT KRETENI IZMAMNICI

Има некој тука што има добиено ваучер, а примањата се 0 според УЈП и е корисник на социјална помош?
На економски факултет - Скопје утре ќе има резултати, па ќе видиме, зезната работа, по 30-40 души на списоците кои добиле ваучер, а аплицираа сигурно над 300 од факултет, којзнае каков критериум има за избор.

Има некој тука што има добиено ваучер, а примањата се 0 според УЈП и е корисник на социјална помош?
На економски факултет - Скопје утре ќе има резултати, па ќе видиме, зезната работа, по 30-40 души на списоците кои добиле ваучер, а аплицираа сигурно над 300 од факултет, којзнае каков критериум има за избор.
navistina ne se vo pravo godisni primanja na site clenovi vo semejstvoto kaj mene bea 0 a dobija vauceri nekoi koi imaa i granica od 15000 den sramota dali znae nekoj dali moze da se prati zalba
--- надополнето: 18 декември 2012 во 15:57 ---
утре најдоцна ќе бидат објавени на сите факултети така е известувањето . Продавам ваучер . Информации во ПП
kolku pari go prodavas vaucerot i od kade si?

navistina ne se vo pravo godisni primanja na site clenovi vo semejstvoto kaj mene bea 0 a dobija vauceri nekoi koi imaa i granica od 15000 den sramota dali znae nekoj dali moze da se prati zalba
--- надополнето: 18 декември 2012 во 15:57 ---

kolku pari go prodavas vaucerot i od kade si?
Пиши ми во порака . Од БТ сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom