Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па има на огласните табли објавено, а за ова другото дали има нз инаку мириса на избори, а кај нас ко се во прашање тие работи не се бираат средства, така да не си ни прв ни последен што го кажува то дек некој со толкави примања си тријат раце, не се сите но има. Мада слушнав дек до четврток ке се објавувале пак дополнително листи зш не биле сите апликации средени, так да почекај си и проверувај, во случај да те нема на сега објавените.Kako треба да бидеме известени на и-мејл, на телефон или на огласна табла, јас имам поднесено се со нула денари месечни примања и ме немаат известено.
А читам тука земале и со примања до 150000, нз ама мириса на нешто.
i ovaa rabota so vaucerive bila so vrski kaj mene godisni primanja bea nula a drugi dobija vauceri bas tie bogatite SRAMOTA ZA DRZAVAVA ZATOA NEMA DA GLASAM ZA VMRO NEKA CRKAT KRETENI IZMAMNICI
navistina ne se vo pravo godisni primanja na site clenovi vo semejstvoto kaj mene bea 0 a dobija vauceri nekoi koi imaa i granica od 15000 den sramota dali znae nekoj dali moze da se prati zalba
Значи јас на тетовскиот универзитет меѓу сите албанци немам шанси, којзнае тие од студентска дали ги предале моите документи до Скопје.На ПМФ беше објавена листата, ваучери добија 14 души од кои 7 мислам дека беа албанци... интересно, не? -,-
На ПМФ беше објавена листата, ваучери добија 14 души од кои 7 мислам дека беа албанци... интересно, не? -,-