Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Силвињо, Кеита и Деко на Камп Ноу
227099_480111225368340_820494718_n.jpg

Јас стварно мислам дека дојде време за кикс.

Додека Меси има шанси да го зголемува рекордот Барса нема шанси да киксне.Сега испаѓа она ‘‘после војната сите се генерали‘‘ ама истово мислев и прееска да ти го пишам само нејќев да правам малери. :)

После прво полувреме незаслужено во водство, после второ заслужена победа.

Браво.

Најдобрата полусезона од кога ја гледам Барса, доминираме оваа сезона. Поголема минутажа за Виља не е фер ова. Адриано е играчиште.

За тоа што Бускетс го прави на теренот слободно може да му дадеме нов прекар кој ќе го замени тој прекар што му го дадовме на почетокот, место Трајче, Бускетс е Доктор!
Прекарот му е
Оctopus of Badia

Каква подршка за Виља од трибините! Се гледаше дека и соиграчите го поржуваат, Меси неколкупати се обиде да го проигра Виља иако имаше други подобри опции. Не знам што ќе се случи до крајот ама мислам дека Виља би заминал само во случај ако дојде Нејмар!
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:00 ---
Прекарот му е
Оctopus of Badia

Знам дека октопод го викаат ама ние во фан клубот му дадовме прекар Трајче, сега од нас, од мене барем заслужува да го викаме доктор!

Со приклучокот на програмата Прајм ќе си продолжам да гледам шпанско како и порано дури беше на Алфа.
Денешнава утакмица беше феноменална,добри акции,проигрувања,дупли пасови и сл.
Барселона како и секогаш доминантна,Меси незапирлив,но сепак играва ми изгледа поразлична за разлика од Пеп.
Порано каде каде да се осудиш да пуцниш надвор од 16тик :icon_mrgr:,а сега... глеај ГОЛЧИШТЕ! :vozbud:
Честитки,едноставно сезонава сте незапирливи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom