Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден пријател Италијанец живее близу Наполи и ми вика абе уплати ја Болоња 2 јас му викам што ти е бе тебе 1-1 е таа. Ако испадне ќе мора да го користам за добивање на вакви дојави. :D

Или пак ти рекол 2ка затоа што викендов ако забележа нема 2ка излезено во Италија :)(y)

Гледа некој ПСЖ? Има шанси 3+ да излезе?

Ајде Лион, давајте 2 гола! :)

auuu i jas gi cekam gg3+ francosive ebani... ne mrdaat ej... lazat po teren!... treba od publika nekoj da se simne za da ima 3 gola tamu :S

Игор, ке биде твоето, туку што да кажаме ние, е*ати Французите, глотни се за гледање, посебно оној црнецот од Лион, наместо да трча напред, во контра, он се гради..
Лион играат како да водат 3-0. Досадни за гледање.

ужасот на светот се... таму уште 2 гола ќе паднат ако им даат уште 900 минути да играат... ц ц ц... наполи и реал... исти курац друго паковање
--- надополнето: 16 декември 2012 во 22:29 ---
ужасот на светот се... таму уште 2 гола ќе паднат ако им даат уште 900 минути да играат... ц ц ц... наполи и реал... исти курац друго паковање
аууууууууууууууууууу 2-3 ahahahahah

Имам еден пријател Италијанец живее близу Наполи и ми вика абе уплати ја Болоња 2 јас му викам што ти е бе тебе 1-1 е таа. Ако испадне ќе мора да го користам за добивање на вакви дојави. :D
Морам да ти пишам ме тераат од дома да почнам да се дружам со твојот пријател :D

А и невидена среќа имаат Лион. Турам пауза од кладилница некое време.

Да ја играв од 0-2 гола, сега 3-2 ке беше.

Или пак ти рекол 2ка затоа што викендов ако забележа нема 2ка излезено во Италија :)(y)
Можно е и да е местена ми ја кажа уште во петокот не го послушав тоа е ќе чекам друга ваква да ми каже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom