Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не би ставил ни 10 денари на Лејкерс.
Не би, али затоа они газат... а сите што би ставиле и ставиа на фудбаливе... сеа се чудат што се задеси...

него еден другар ги закла 73000 со 1000ка уплата на гг1;гг2, четири утакмици, и последна ја чекаше барса, да му ја дадеше ќе им земеше 114000! интересна игра... минимални се 9к, а ако ти завлезе све може да носи и накај 250к

Тоа само Холандија 2 да бркаш така.

pa nzm sto da brkash, ali eve sea toa razmisluvam, 1 da ti vleze od 9 pati si go vrakash vlogot, a ako ti uleta neso pojse od vlogot e top... ali ako zavleze primer dve puni, i dve samo e 1 uslov da fatish... ispod 70k ne si...

Колку е коефициент на една утакмица gg1&gg2?

Утре ги пуштам Арсенал GG3+ и Брадфорд GG3+ на едно ливче,
а на второ Ленс и Селта Виго GG3+ ...

http://www.facebook.com/mestenka Може да се проба на ситно...

Mestenka 100%

15 June

Koj e od Skopje i ima broj na nekoja devojka koja se ebe neka mi pise poraka DAVAM MESTENKA 100% :D
За некој ваков да пробувам на ситно,ма не бре.Поарно ќе се кладам дека Филе не го :drk: на Барса(Сори ако читаш:D)одколку некој ваков забеган тип и негова местенка.
П.С
За вечер
Ридинг - Арсенал ГГ3+ , Т2,ГГ 1
Унион Берлин - ГГ3+
Реџина-Цитадела ГГ
Асколи - Бреша ГГ
Хелмонд - Ос ГГ 2 :)

Reading-Arsenal 2&3+
Braunscweig-Union Berlin 3+
Reggina-Cittadella GG
Lens-Guingamp GG
Celta-Betis GG
Kayserispor-Kasimpasa GG
Deportivo-Valladolid 1

Јас Ридинг - Арсенал не ја чепкам вечер, натпревар од висок ризик мислам со лажно висока квота од 1.6 или 1.7, а ако веќе морате најдобро е да се игра на 2-3 гола или НГ:) Едноставно немам срце да играм на тим како Арсенал што е исфрустриран што испаднал од куп, и тоа во гости од тим што не победил од којзнае кога.

Од другите ги изиграв

Смирнис - Калитеа (2ра грчка) 0-2 гола
Реџина - Читадела GG
Кајзери - Касимпаша 3+
Брауншвајг - Унион Берлин 3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom