Европско Првенство за жени 2012 - Србија | 4 - 16 декември |

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ајде, ајде кога се доделува трофејот највозбуден сум. :vozbud:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
кај нас кога стигнавме на тоа ниво Мирјета да ни е најдобар играч мочај се...ние катастрофа сме во секој побитен сегмент како држава па за женскиот ракомет ќе му ја мислиме..многу политиката е инволвирана кај нас тоа е проблемот а Црна Гора е пример за нас како држава не само за женскиот ракомет
За што да ни е Црна Гора пример на нас како држава??Треба пример да ни е Норвешка со еден тон освоено медали и како се вадат нови и нови и нови и нови генерации на ракометарки кој го носат товарот.Секоја чест за Црногорките но истиот менталитет го имаат како нас т.е оној балканскиот.За 3-4 години све ќе се ратури и ќе остане споменот од Европсково.Ние го имавме брендот Кометал и јас сум сигурен да постоеше Кометал уште 3-4 години ќе извадевме генерација која ќе се бореше за медал на Светските и Европските првенства.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.340
Поени од реакции
2.232
Честитки од мене до Црногоркиве, инаку бев за Норвешка!
Потфрли Локе денеска.

P

PewDiePie

Гостин
Демек помали од нас ама злато земаа. Ете така се прави тоа,кога имаш рбет и љубов,а не да плачипичиш немаме играчи,не се работи доволно,немавме среќа.....е затоа ние никад нема да се израдуваме на злато.

Иначе искрено ми е мило за Ц.Г. браво ! (y)

P

PewDiePie

Гостин
Ние вака да го земеме златото некогаш салата ќе ја срушиме :)
Тоа и јас си мислев,нашите ќе се мрднеа ќе истрчаа на терен.
Немаме средина ние,или во депресии паѓаме или во overload одиме со емоции. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom