Ново или половно?

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е ова на сликата. Исто такво само без бандаж. Ќе пуштам и слики. 6800 евра од Олимпија Моторс. Клима, АБС, Серво, 6 ербега, радио со усб, цд, мп3 и 4 звучника, електрика на предни стакла и централна брава. Само ќе ви кажам дека ниедна половна кола немаше да ми напрај толку кеиф колку ова. Ама баш ниедна. Имаше реални километри 5. :) :) :) :)

Знам каков е филингот.Јас го имав 2004-та од Автомакеднија го спуштија пред мене од слаонот Шевролет Авео 1.2.Те прашав зошто доагам во Мк за 20 дена,па да не имаат акција некоја,за сопругата да и земам да се шврчка низ СК:):):):):)...Кажи ми на лагер имаат со лиен бандаж?

Знам каков е филингот.Јас го имав 2004-та од Автомакеднија го спуштија пред мене од слаонот Шевролет Авео 1.2.Те прашав зошто доагам во Мк за 20 дена,па да не имаат акција некоја,за сопругата да и земам да се шврчка низ СК:):):):):)...Кажи ми на лагер имаат со лиен бандаж?
Уффф на лагер има спаркчиња колку сакаш. И верувај ми, нема да погрешиш. :)

Не е ова на сликата. Исто такво само без бандаж. Ќе пуштам и слики. 6800 евра од Олимпија Моторс. Клима, АБС, Серво, 6 ербега, радио со усб, цд, мп3 и 4 звучника, електрика на предни стакла и централна брава. Само ќе ви кажам дека ниедна половна кола немаше да ми напрај толку кеиф колку ова. Ама баш ниедна. Имаше реални километри 5. :) :) :) :)
Супер брат со здравје да го возиш, баш пред некое време те помислив што направи зема ли аутце
последнава генерација е доста подобрена и во дизајн и претпоставувам и во квалитет
сепак ново си е ново

Супер брат со здравје да го возиш, баш пред некое време те помислив што направи зема ли аутце
последнава генерација е доста подобрена и во дизајн и претпоставувам и во квалитет
сепак ново си е ново
Супер е брат. Колата е стварно супер. Ќе поминам да ја видиш. Колата за парите е полн погодок.

Дечки, да се пофалам. Пред 2 дена си купив Шевролет Спарк. Количето е одлично.
chevrolet-spark-2010-white-hatchback-lt-037a0dd4d5422cb962fc50df417f6164-m2.jpg
So zdravje da si ja sluzis :) super kolice :) da te sluzi dolgi godini

Jas bogami ne bi dal tolku pari za spark. Za 5000 evra može avion da si kupiš a ne konzerva na 4 trkala. A spark a matiz,isto sranje drugo pakovanje.
Ama aj so sreka da se voziš,ako tebe ti go pravi keifot.

Iako e 15 godini star,mojot a6 1.9tdi ne go menjam za 2 novi sparkovci drugar. A toj me košta 2800 evra,i ne 7000. Koga bi frlal 7 bona za kola za tie pari bi zemal VW Touareg,cisto onaka za sporedba ti kažuvam.

абе на кој што му треба градска кола спаркот е подобар од аудито а па со спаркот да тргнеш на отворено жими мајка е ,а и спаркот е каде каде поефтин за одржавање така да секој според потребите и џебот не е само земи голема кола и нека ти стои во двор или па те удри дефект турбина или бош и да немаш пари да ја средиш

абе на кој што му треба градска кола спаркот е подобар од аудито а па со спаркот да тргнеш на отворено жими мајка е ,а и спаркот е каде каде поефтин за одржавање така да секој според потребите и џебот не е само земи голема кола и нека ти стои во двор или па те удри дефект турбина или бош и да немаш пари да ја средиш
Како опција за секој ден низ град е одличен.
-На отворен пат малкуцка зашетува кога ќе се размне со автобус или шлепер, економичен е ама за двајца за на одмор не е. Нема доволно багажен простор, над 100 км/ч е тромав во забрзувањето, лошо решена аеродинамика па бучи над 90 км/ч...ама тоа е тоа, што плаќаш - тоа добиваш.

До пријателот со Аудито. Можам само да замислам какво ауди си купил за 2800 евра. Најскапата жардињера во твојот живот.
Иначе, Спаркот е конзерва невидена. Не чини ич, за никаде е. Арно ама пак сум си презадоволен од мојата нова кола. :)
Собери кешче, влези у салон, купи ауди, па ќе прајме муабет. ;)

Добро шо го отепавте сеа со тоа конзерва ма дајте бре.....Подобро би му рекол со здравје да си го возиш и шо појќе пички да качиш во него отколку колата еден ден и да му велам конзерва....не е убаво...за него е нова кола и е негова...каква и да е.....Со здравје да си ја користиш дечко и да те служи долги години...;)

До пријателот со Аудито. Можам само да замислам какво ауди си купил за 2800 евра. Најскапата жардињера во твојот живот.
Иначе, Спаркот е конзерва невидена. Не чини ич, за никаде е. Арно ама пак сум си презадоволен од мојата нова кола. :)
Собери кешче, влези у салон, купи ауди, па ќе прајме муабет. ;)
Audito mi e staklo. Imam pari da kupam i novo lamborgini od salon ama ne mi treba fala. Za kola nikogas ne bi dal poveke od 3000 evra. Nova kola kupuvaat samo budali,posebno pa sega so ovie padnati ceni na polovni vozila i pušten uvoz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom