- Член од
- 3 февруари 2012
- Мислења
- 204
- Поени од реакции
- 179
Не ми се верува некој го става Љоренте пред Дрогба.Ми се плаче кога ве читам..
Богами за плачење е !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верува некој го става Љоренте пред Дрогба.Ми се плаче кога ве читам..
Љоренте е добар, ама Дрогба е класа над него. Како профил на играч, сметам дека Дрогба ќе се вклопи многу подобро во составот на Јуве, отколку Љоренте. Баш таков профил на напаѓач му недостига на Јуве.Мене не ми прави кеф трансферот со Дрогба. Ако веќе мораше да се зема нешто старо, подобро Трезеге.
тој е...Абе Гаргањо игра сега во Интер или кој беше од Наполи што играше во Интер ? И кој пенис би го земале овој играч![]()
Технички се различни играчи , и фала богу дека Дрогба е ... Дрогба (нема шо да се збора тука)Не ми се верува некој го става Љоренте пред Дрогба.Ми се плаче кога ве читам..
Тоа не е најголемиот минус на Дрогба во споредба со Љоренте. Тоа е и единствениот минус. Се друго му е класа подобро. Не дека Љоренте не го бидува, и дека не би се снашол во Јуве, но мое мислење е дека Дрогба како профил на играч повеќе му одговара на формацијата што ја практикува Јуве, отколку Љоренте.Али најголемиот минус кај Дрогба наспроти Љоренте се годините со мал прашалник околу формата.
Stadio Delle Alpi
Детето наше хуманитарец
![]()