Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
jas ustvari vcera sedev cel den mislev i mi tekna, mesto napagvici da gi prodademe site za kolku daat tolku ,i so tie pari plus uste od ls kolku se zeme tolku i da kupat nekoj od sredina igraci i da igrame formacija 3-7 barem ke imame uste poveke posed i poveke sansi i golovi ionaka davaat od sredina tie sto igrat

И за ова ти цела ден се мислеше... :icon_lol:

Наводно Лусио го напуштил тренингот денес со зборовите дека тука завршува неговата авантура во Јувентус !

Што мислеше Лусио дека ќе биди на онаа возраст и во онаа форма во Јувентус, со Киелини, Бонучи, Барзаљи и Касерес во тимот? Лусио беше земен како бекап план ако Бонучи добиеше бан, плус во договорот имал повеќе клаузули, кои ако би играл повеќе би земал плата повеќе, и можеби и затоа не се форсираше толку. Можеби постоеше некаква надеж дека ќе се препороди во Јуве, но и на тие натпревари што ги изигра во Јуве беше истиот тој од минатата сезона во Интер, бавен, лесно минлив. Едноставно, му помина времето како топ дефанзивец.

Ете и Сао Паоло го одбиле. Директорот нивни изјави дека Лусио го понудиле летото но ги одбил, и дека не преговарале со играчи кои ги имаат одбиено.

Наводно Дрогба при првите контакти со Управата, се согласил да потпише договор со Јуве. Наводно единствената пречка била таа што Јуве му нудел договор до 31 Јуни 2014 година за плата од 7 милиони евра (18 месеци),а Дрогба барал 2 годшен договор за 10 милиони евра плата (годишна по 5 милиони).

Јас сум ЗА за трансферот на Дрогба. Мислам дека ќе биде и тоа како корисен. 10 класи повеќе од играчи како Бендтнер, Габиадини и слични на нив.

jas ustvari vcera sedev cel den mislev i mi tekna, mesto napagvici da gi prodademe site za kolku daat tolku ,i so tie pari plus uste od ls kolku se zeme tolku i da kupat nekoj od sredina igraci i da igrame formacija 3-7 barem ke imame uste poveke posed i poveke sansi i golovi ionaka davaat od sredina tie sto igrat
Па пак добро си размислил не си утепал цел ден за џабе :pos:
--- надополнето: 15 декември 2012 во 03:36 ---
Што мислеше Лусио дека ќе биди на онаа возраст и во онаа форма во Јувентус, со Киелини, Бонучи, Барзаљи и Касерес во тимот? Лусио беше земен како бекап план ако Бонучи добиеше бан, плус во договорот имал повеќе клаузули, кои ако би играл повеќе би земал плата повеќе, и можеби и затоа не се форсираше толку. Можеби постоеше некаква надеж дека ќе се препороди во Јуве, но и на тие натпревари што ги изигра во Јуве беше истиот тој од минатата сезона во Интер, бавен, лесно минлив. Едноставно, му помина времето како топ дефанзивец.

Ете и Сао Паоло го одбиле. Директорот нивни изјави дека Лусио го понудиле летото но ги одбил, и дека не преговарале со играчи кои ги имаат одбиено.

Наводно Дрогба при првите контакти со Управата, се согласил да потпише договор со Јуве. Наводно единствената пречка била таа што Јуве му нудел договор до 31 Јуни 2014 година за плата од 7 милиони евра (18 месеци),а Дрогба барал 2 годшен договор за 10 милиони евра плата (годишна по 5 милиони).

Јас сум ЗА за трансферот на Дрогба. Мислам дека ќе биде и тоа како корисен. 10 класи повеќе од играчи како Бендтнер, Габиадини и слични на нив.
Ама да се шитне Матри од тимот оти неможам да го гледам како се мачи...

Добро е што ќе си оди Лусио, барем знам дека Касерес и Мароне ќе добиваат повеќе шанса, а знаеме дека двајцата даваат 102,3% на терен

Паратичи изјави дека Јуве имал најмалку 33 скаути кој минатата сезона во живо изгледале 2350 натпревари во живо.

Колку за споредба за време на минатата Управа на чело со Блан и Секо, нивниот скаутски тим проследил 900 натпревари.

Резултатите се видливи. 2 сезони Марота и Паратичи заедно со Конте ги водат трансферите во Јуве резултатот е видлив минатата сезона - СКУДЕТО, и оваа сезона се главни претенденти за освојување. А интересен факт е дека средствата што ги потрошиле последните 2 години се за 30% помали, од средствата што ги потрошиле Блан и Секо последните 2 години кога беа на чело на Управата на Јуве.
--- надополнето: 15 декември 2012 во 11:53 ---
Добра вест: Видал нема повреда, и е најавен за натпреварот со Аталанта.
--- надополнето: 15 декември 2012 во 11:55 ---
Добро е што ќе си оди Лусио, барем знам дека Касерес и Мароне ќе добиваат повеќе шанса, а знаеме дека двајцата даваат 102,3% на терен
Се шпекулира дека Салваторе Бокети веќе е договорен со Јуве, а Јуве и Рубин Казан се во финална фаза од преговорите. Така да Лусио сосема нема да биде потребен.

Инаку, Бокети бил голема желба на Конте. Се шпекулира дека Конте како прво засилување го посочил Бокети. Барзаљи е во години, така да мора пополека да се спрема негова замена.
--- надополнето: 15 декември 2012 во 12:41 ---
kaznet za neigranje natprevar e radi zutite kartoni,
Поради симулација.

Според Кориере дело спорт, Паратичи бил виден во Лондон со агентот на Дрогба!

И за ова ти цела ден се мислеше... :icon_lol:

ne e samo toa, toa e finalniot rezultat t.e mislenje, inace pred toa uste kolku kombinacii i varijacii mi teknaa ama gi izbisav posto na kraj koga nosev zaklucok ne bea toa sto bi trebale da bidat ja nemaa taa vatra koja bi nosela rezultati, pravev nesto kako nokut faza u ls edno mislenje so drugo i koe e podobro toa ide dalje, i u finale mi se padnaa ovaa sto ja kazav vcera i drugata so ispadna vo finale bese da se donese villa posto od drogba trezege i villa on e najmlad, ama ama sepak pobedi formacijata 3-7 posto ako napravime paralela od pocetocite na fudbalot do denes i potoa vo idnina se gleda deka porano se igralo formacija so 8 napagaci posle toa se primenuvalo formacija 2-3-5 pa poslem vo nasata era sme gledale so 4-3-3 pa 4-4-2 i 4-2-3-1 i sega znaci se gleda deka se pomalce i pomalce napagaci ima vo modernite formacii pa zatoa i vo bliska idnina ke ima i formacii bez napagaci uopste (eve spanija na europsko igraa taka) ama oni igraa 4-6-0, ama nie posto igrame 3-5-2 da igrame so 3-7-0 i ke gi tepame i spanija i barsa

Незнам, не дека не е добар Дрогба... туку посакував нешто друго, пример Љоренте, Виља или Фалкао. Ако не пак, на крај краева да си го вративме Боакие.

Мене не ми прави кеф трансферот со Дрогба. Ако веќе мораше да се зема нешто старо, подобро Трезеге.

Бокети + Лоренте + Дрогба планот ја Јуве за оваа година ...
--- надополнето: 15 декември 2012 во 17:43 ---
Незнам, не дека не е добар Дрогба... туку посакував нешто друго, пример Љоренте, Виља или Фалкао. Ако не пак, на крај краева да си го вративме Боакие.

Мене не ми прави кеф трансферот со Дрогба. Ако веќе мораше да се зема нешто старо, подобро Трезеге.

Мене со Боакје ми се прај премн ќеф да се врати ама се споменува и се притиска за Имобиле

Аман бе што сте запнале за Трезеге, и самите знаете дека со него е завршена приказната, нема шанси да дојде кај нас

Детево да си го вратиме најубаво ќе биде :cuc:. Гледам прво место се Сасуло во Серија Б, голема заслуга има и Боакије.Еве го денеска пак дал гол против Падова... и ај сега не го земај, па со оние топки од Пирло има по 2-3 гола да дава на натпревар. Доста се мачевме со Матриевци, Бендтнеровци и Јакинтовци.

Љоренте наверојатно до јуни ке остане во Атлетико,а наводно и ако излезе во Јануари ке се пресели во Премиер Лига.Виља и да дојде (мада тешко) не мозе да настапи во Лигата на Шампиони а за Фалкао да не праам муабет сите знаеме колку е неговата цена.Боакие има голем потенцијал но ја би го оставил до крај на сезоната во Сасуоло нека игра детето.Затоа моментално Дрогба ке биде супер засилување,искусен напагач и мозе да игра лига на шампиони со нас.А Трезеге убаво каза Scirea,завршена приказна е тоа.

Аман бе што сте запнале за Трезеге, и самите знаете дека со него е завршена приказната, нема шанси да дојде кај нас

Детево да си го вратиме најубаво ќе биде :cuc:. Гледам прво место се Сасуло во Серија Б, голема заслуга има и Боакије.Еве го денеска пак дал гол против Падова... и ај сега не го земај, па со оние топки од Пирло има по 2-3 гола да дава на натпревар. Доста се мачевме со Матриевци, Бендтнеровци и Јакинтовци.

Кој само звер е ахххх Марота враќајте го

Не ми се верува некој го става Љоренте пред Дрогба.Ми се плаче кога ве читам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom