Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто Сахин не е ниту на клупа? Повреден е?
Да веќе 6-7 натпревари има изиграно како лев бек.Дали тоа Даунинг игра лев бек?
ПРОТИВ ВЕСТ ХЕМ ПРЕД ЕДНА НЕДЕЛА НАПРАВИВМЕ ПРЕСВРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Топ 2 финиш а?
Блиску сме до топ 4 а?
Суарез, Шелви и Џерард треба да се обесат ако не ја добиеме оваа а со оглед на тоа што пресврт немаме направено од лани тоа тешко. А од два гола разлика пресврт не знам последен пат кога сме направиле во ПЛ. Со Сити можеби 2008/09???
Пријателе зборам за кога први примаме гол. А посебно при 0-2. Кажи ми последен пат кога било тоаПРОТИВ ВЕСТ ХЕМ ПРЕД ЕДНА НЕДЕЛА НАПРАВИВМЕ ПРЕСВРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Па и од 2-1 на 2-3 е пресврт -.-Пријателе зборам за кога први примаме гол. А посебно при 0-2. Кажи ми последен пат кога било тоа
Мрш бе, и ја ја иам кец. Не ми е ни битно тоа, би го запалил ливчето само да тепаме.Да знаете дека губите заради мене. Кога и да пишам спортска сите обратно ми испаѓаат, а денес нешто Ливерпул ми влезе во око, си викам сега ќе ги рушам нив, да не се надеваат многу на топ4 место .![]()
Ставај ги на ливче до крај на сезона немој да си прекиналДа знаете дека губите заради мене. Кога и да пишам спортска сите обратно ми испаѓаат, а денес нешто Ливерпул ми влезе во око, си викам сега ќе ги рушам нив, да не се надеваат многу на топ4 место .![]()