Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Топ 2 финиш а? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Блиску сме до топ 4 а? :pos::pos:
Суарез, Шелви и Џерард треба да се обесат ако не ја добиеме оваа а со оглед на тоа што пресврт немаме направено од лани тоа тешко. А од два гола разлика пресврт не знам последен пат кога сме направиле во ПЛ. Со Сити можеби 2008/09???
ПРОТИВ ВЕСТ ХЕМ ПРЕД ЕДНА НЕДЕЛА НАПРАВИВМЕ ПРЕСВРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да не се ебававме напочетокот пред голот на A. Villa (што патем ни е приказна на сезоната) не ќе беше вака резултатот. Shelvey дупка, на Suarez нишанот повторно изместен, а и Gerrard ништо поарно. У одбрана катастрофа...

Сеа ќе влезе Hendo и правиме пресврт... :)

Знаете што се дешава на терен? Ни ја ебат мајката дур ние си го дркаме, ете тоа се дешава.

Суарез не им подавај на коњиве, играј си сам и немој да си им ја подал на клошариве дур не научат да шутираат ко што треба или дур не ти донесат нов напаѓач. Не знаат голот да го погодат ти ебам играчите ти ги ебам, ја ќе го погодев досеа непа Џерард или Шелви у пизду материну.

ПРОТИВ ВЕСТ ХЕМ ПРЕД ЕДНА НЕДЕЛА НАПРАВИВМЕ ПРЕСВРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пријателе зборам за кога први примаме гол. А посебно при 0-2. Кажи ми последен пат кога било тоа

Да знаете дека губите заради мене. Кога и да пишам спортска сите обратно ми испаѓаат, а денес нешто Ливерпул ми влезе во око, си викам сега ќе ги рушам нив, да не се надеваат многу на топ4 место .:P

Да знаете дека губите заради мене. Кога и да пишам спортска сите обратно ми испаѓаат, а денес нешто Ливерпул ми влезе во око, си викам сега ќе ги рушам нив, да не се надеваат многу на топ4 место .:P
Мрш бе, и ја ја иам кец. Не ми е ни битно тоа, би го запалил ливчето само да тепаме.

Таман Велемајсторов се окуражи и изеде го*на дека сака втор да биде и одма доби шамар од Вила..не шамар, шамарчина..

Ставај ги на ливче до крај на сезона немој да си прекинал :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom