Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
MS највероватно нема да исврлат SP 2 за 7 што мислите за ова?

Нема да има никаков SP1 2 или 5.
Сега за сега се знае дека ќе има надоградба (Windows Blue) или некој го викаат Windows 8.1
Со надоградбава, Windows 8 ќе се подобри (во UI-то и ред други работи)

Нема да има никаков SP1 2 или 5.
Сега за сега се знае дека ќе има надоградба (Windows Blue) или некој го викаат Windows 8.1
Со надоградбава, Windows 8 ќе се подобри (во UI-то и ред други работи)

Ма каков windows 8 каков блу тоа е срање од оперативен систем кога можеа за еден смрден оперативен систем како Windows 2000 да излупаат 4 сервис пакови и така можат и за 7 да пуштат уште еден SP

Еј другари, може да ми помогнете со ATI Mobility драјвери. Станува збор за графичка 550v Mobility, поточно 4650 Mobility. Лаптопот е од Fujitsu (AH530/GFX), но не гледам ништо на сајтот. Ги инсталирам истите од 7мицата што се и се инсталираат за неполна минута, и вика дека е успешно, но нема ни контрол панел од ATI, ниту пак имам OpenGL подршка.

Еј другари, може да ми помогнете со ATI Mobility драјвери. Станува збор за графичка 550v Mobility, поточно 4650 Mobility. Лаптопот е од Fujitsu (AH530/GFX), но не гледам ништо на сајтот. Ги инсталирам истите од 7мицата што се и се инсталираат за неполна минута, и вика дека е успешно, но нема ни контрол панел од ATI, ниту пак имам OpenGL подршка.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspx

а ова што прочитав сите студенти на финки можеме да симнеме лиценцирана 8мица про верзија?

да. секаква осмица верзија + многу други програми :)
уф може помош јас ко што видов некој програми за програмирање имаше само и математики:eek: башка кој е тој маил од факултетот што треба да го имаме а не го знаеме
--- надополнето: 15 декември 2012 во 00:33 ---
ахам го најдов студентскиот маил на cas да прошарам уште малце частам ако добијам win 8 pro XD

уф може помош јас ко што видов некој програми за програмирање имаше само и математики:eek: башка кој е тој маил од факултетот што треба да го имаме а не го знаеме
--- надополнето: 15 декември 2012 во 00:33 ---
ахам го најдов студентскиот маил на cas да прошарам уште малце частам ако добијам win 8 pro XD
Можеш да го купиш бесплатно од страната на Микрософт,јас го земав од таму пред 1 ден и супер е.. mail-от ти е презиме.име@students.finki.ukim.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom