haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Реално има потреба од такво нешто?
Да
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално има потреба од такво нешто?
MS највероватно нема да исврлат SP 2 за 7 што мислите за ова?
Нема да има никаков SP1 2 или 5.
Сега за сега се знае дека ќе има надоградба (Windows Blue) или некој го викаат Windows 8.1
Со надоградбава, Windows 8 ќе се подобри (во UI-то и ред други работи)
може линк од 64 битна про верзија по пп? фала
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspxЕј другари, може да ми помогнете со ATI Mobility драјвери. Станува збор за графичка 550v Mobility, поточно 4650 Mobility. Лаптопот е од Fujitsu (AH530/GFX), но не гледам ништо на сајтот. Ги инсталирам истите од 7мицата што се и се инсталираат за неполна минута, и вика дека е успешно, но нема ни контрол панел од ATI, ниту пак имам OpenGL подршка.
кај да барам?xDбарај под en_windows_8_x64_dvd_915440.iso ова ти е оргинална верзија
кај да барам?xD
дај ми линк по пп не ме мачи вака XD
да. секаква осмица верзија + многу други програмиа ова што прочитав сите студенти на финки можеме да симнеме лиценцирана 8мица про верзија?
уф може помош јас ко што видов некој програми за програмирање имаше само и математикида. секаква осмица верзија + многу други програми![]()
Можеш да го купиш бесплатно од страната на Микрософт,јас го земав од таму пред 1 ден и супер е.. mail-от ти е презиме.име@students.finki.ukim.mkуф може помош јас ко што видов некој програми за програмирање имаше само и математикибашка кој е тој маил од факултетот што треба да го имаме а не го знаеме
--- надополнето: 15 декември 2012 во 00:33 ---
ахам го најдов студентскиот маил на cas да прошарам уште малце частам ако добијам win 8 pro XD
оваМожеш да го купиш бесплатно од страната на Микрософт,јас го земав од таму пред 1 ден и супер е.. mail-от ти е презиме.име@students.finki.ukim.mk