Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно Лусио го напуштил тренингот денес со зборовите дека тука завршува неговата авантура во Јувентус !

Исто така има муабети дека на мечот против Аталанта Бонучи ке биде заедно со навивачите т.е. со "Curva Sud" :D Sвер :D

Во ред е да му се даде шанса на некој кој веќе го имаме. Мене не ми се допаѓа политиката на доведување на било кој напаѓач, колку да се рече дека нешто се сработило а всушност играчот не исполнува услови ни за Реџина а не за Јуве.
--- надополнето: 14 декември 2012 во 01:47 ---

Јуве ќе направеше правилен потег со доведувањето на Бендтнер само во случај ако имаше 2 класа напаѓачи па овој да го земеше како поддршка за нив. Не можам ова да го сметам за правилен потег во ситуација кога едни Палермо,Удинезе и Парма имаат поубоит напад од нашиот (ова се однесува на делот од екипата кој спаѓа под напад а не севкупно). Од 30 и кусур гола нападот кој ни го сочинуваат 5 напаѓачи, нема постигнато ни 10 гола. Не знам за другите ама мене ова ми е и смешно и жално. Немам точен податок ама мислам дека Јуве е единствен клуб од топ 5 лигите во Европа со толку импотентен напад (повторно ова се однесува на истото напишано погоре во заградата). Правилен потег за мене ќе биде кога во црно-белиот дрес ќе видам играч кој како од шега ќе постигне 15+голови а дотогаш ќе се радуваме на исто толку голови од сите петорица кои ги имаме моментално, ако успеат да ги дадат.

Тоа што нападот не гарантира голови не е виновен Бендтнер. Реков, доведен беше преку позајмица за да не се трошат пари и повторно да се влета во потрага по напаѓач следново лето во зависност од тоа што нуди пазарот.
Јувентус не успеа да најде напаѓач за 30 милиони, но можеше да купи некој од 10-12 милиони кои немаше да понуди многу, а во исто време ке одземе голем дел од тие 30 насочени кон прав шпиц. За 12 ке купевме некој ко Кваљарела што ти гарантира 8-10 гола во сезона, и ситуацијата ке беше статус кво.

Не дека Бентнер е идеална опција, но доведување на напаѓач на позајмица, во ситуација кога го нема она што ни треба за 30 милиони, ваков пристап кон пазарот на тој дел од теренот е правилен.

Колку само би ни легнал Дрогба.Ако успеат да го доведат ќе биде прејако...

15982_451207428271642_892086354_n.jpg

Дали мислите дека треба да се прави споредба тука...?

15982_451207428271642_892086354_n.jpg

Дали мислите дека треба да се прави споредба тука...?
Нема потреба,тој што ја направил сликата треба да си направи самоутепанција

А ти би споредувал според?

Според главните карактеристики на двата играча.Да не објаснувам сега,разгледај ја темава,да видиш врз основа на што се прави главната споредба помеѓу два играча.
Ако според тебе главниот критериум за споредување на играчи ти се титулите,тогаш испаѓа дека Пандев е подобар напаѓач од Ибрахимович,затоа што има освоено ЛШ,а Ибра нема.

А ти би споредувал според?
По индивидуалните игри и достигнувања...и Пинто во Барса е цело време на клупата па има се освеоено и дали значи дека е подобар голман од Ноер.

По индивидуалните игри и достигнувања...и Пинто во Барса е цело време на клупата па има се освеоено и дали значи дека е подобар голман од Ноер.
Убаво им кажа.

jas ustvari vcera sedev cel den mislev i mi tekna, mesto napagvici da gi prodademe site za kolku daat tolku ,i so tie pari plus uste od ls kolku se zeme tolku i da kupat nekoj od sredina igraci i da igrame formacija 3-7 barem ke imame uste poveke posed i poveke sansi i golovi ionaka davaat od sredina tie sto igrat

jas ustvari vcera sedev cel den mislev i mi tekna, mesto napagvici da gi prodademe site za kolku daat tolku ,i so tie pari plus uste od ls kolku se zeme tolku i da kupat nekoj od sredina igraci i da igrame formacija 3-7 barem ke imame uste poveke posed i poveke sansi i golovi ionaka davaat od sredina tie sto igrat

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Уште кога почнав да ти го читам постов ( кога си седел и си мислел цел ден) почнав да се смеам, али врвот на смеењето е последниот дел :pos: :pos:
Алал да ти е слатко ме насмеа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom