Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер НБА двата тима од ЛА 2ки .
Moжно е враќање на Ирвинг вечерва против Лејкерс но не би требало да добие голема минутажа пошто се враќа од повреда , па не би требало Лејкерс да изгуби и на ова гостување против една од најслабите екипи во истокот . тип 2 или т1<100.5 јас ја пишав 2ка пошто дегените во спортлајф го тргнаа коефициентот за тотал тим 1 .
Клиперси почнаа да ја играат својата игра и сосема заслужено Грифин беше избран за играч на неделата , очекувам да продолжат против Чикаго кој без Роуз игра 70% од своите можности а вечерва се и без Ричард Хамилтон , имаат изиграно една утакмица сезонава и Клиперс ги прегази со 21 разлика на домашен терен . тип 2

Golem Lakers Fan sum ama nekako vo posledno gledas so pra na kraj od utakmica melt down pra, voda so 10+ i cetvrta cetvrtina najmn poeni pusta vo cela liga, si vleam ce tepa oti i sakam nad .500 da mu bidi rekordo ama ne mi be cudelo ako izguba pak, sistemov od DAntoni bez Nash e shit, t.e bez dobar point guard, Howard ne e ozdraven skroz od operacijata a i ne igra ko so znaese vo napad znaj deka Kobe e od negova strana i se opusta tro ne e tolku agresiven a na odbrana mnogu e oslaben iako ima 2.5 blokoj prosek, se nadevam Gasol i Nash ko ce se vrata timo ko ce bidi 100% zaedno ce se uigra ubo oti Nash na vtorata utakmica se povredi i nevidovme so vistinski mozi a so sistemo so koj so toj zede 2 mvp se nadevam ce tepa.
Me nervira trenerov gleda deka Jordan Hill od klupa ko ce igra pojce od 20 min tepame sekogas, i zema ednas mu dava 20+ min t.e prvpat nekni protiv Jazz a pred to vo 16 min imase prosek 10 poeni 9 skokoj 4 blokoj a vo 20+ minuti redovno ce bidi Centar koj vo drug tim bi bil vo pocetna petorka, a ne go klava da igra oti ima loso minato medzu Hill i Dantoni imame igraci od klupa dobri so ne se iskoristeni 100%.
Zimi Meeks i Jamison so gi klava redovno oti suteri se za vo negovio sistem suterski da se poseram vo nego.

Voglavno ocekuvam Lakers da tepa ama ne za mnogu ce se izmaca tro.

Ех бе Арсенал, умрени едни, ајде магијата од темава да видиме колку е ефикасна. Ајде бе Арсенал, давајте голови (и да победите на крај, фала богу :D )

ех Барселона да ви се паднат сеа у ЛШ да ви ебам глупото племе педерско, и они ке се бореле у Англија за титула, мрш у пичку матер.

ех Барселона да ви се паднат сеа у ЛШ да ви ебам глупото племе педерско, и они ке се бореле у Англија за титула, мрш у пичку матер.
Шо ги играте таквите 1.30 коеф пак уште некој безврска куп играат а имате еден куп други утакмици .

Шо ги играте таквите 1.30 коеф пак уште некој безврска куп играат а имате еден куп други утакмици .

Брат уште тоа му остана за да се надеваат да освојат некој Куп, како да не ги играме :) :) :)

Крај 1-1, судијава педер неубав, не го пушти корнерот, а 94:03 беше времето, а пред тоа имаа слободен Арсенал за кој се местеа 40 секунди во продолжението, плус тој голманот на Бредфорд фати 2-3 топки во последнава минута, лесно можеше до пресврт, но тоа е тоа. :)

Абе преку к*р од вакви постови, после војна сите се генерали!
Ако толку си сигурен дека ќе киксне некој пиши пред утакмица може ќе спасиш некој:D И јас можам сега да ви мрчам зашто сите сте ја играле Дортмунд викендов али тоа е тоа. :(
(се однесува на сите мрчатори во темава, немој да мислиш дека е за тебе дека те цитирав:icon_mrgr:)

Абе преку к*р од вакви постови, после војна сите се генерали!
Ако толку си сигурен дека ќе киксне некој пиши пред утакмица може ќе спасиш некој:D И јас можам сега да ви мрчам зашто сите сте ја играле Дортмунд викендов али тоа е тоа. :(
(се однесува на сите мрчатори во темава, немој да мислиш дека е за тебе дека те цитирав:icon_mrgr:)
Не ми е до тоа да се правам генерал туку јас не би ги играл куп утакмици на вакви екипи кои немаат играчи за еден асолен состав да извадат не пак и втор состав да имаат добри играчи , Дортмунд беше исто ризична со волфсбург на гости пак 1.30 не ја чепнав ни неа а ни друга од германија викендот .. и денес сеуште не сум добитен дека ги чекам од НБА Лејкерс и Клиперс 2ки и за утре од 11.30 коринтинајс 2. иначе до сега ги фатив ПСЖ 2 , Сандерленд т1 , и Инвернес т1 .

Не ми е до тоа да се правам генерал туку јас не би ги играл куп утакмици на вакви екипи кои немаат играчи за еден асолен состав да извадат не пак и втор состав да имаат добри играчи , Дортмунд беше исто ризична со волфсбург на гости пак 1.30 не ја чепнав ни неа а ни друга од германија викендот .. и денес сеуште не сум добитен дека ги чекам од НБА Лејкерс и Клиперс 2ки и за утре од 11.30 коринтинајс 2. иначе до сега ги фатив ПСЖ 2 , Сандерленд т1 , и Инвернес т1 .
Абе и јас одамна ги имам отпишано Арсенал за сезонава, ама си викам оваа од купов мора да ја тепаат плус играат против тим од 3 ливадска лига на северо-западните Англиски села.:icon_lol:
Ама дрва си се дрва, па уште во ЛШ ќе се борат :facepalm:

Абе и јас одамна ги имам отпишано Арсенал за сезонава, ама си викам оваа од купов мора да ја тепаат плус играат против тим од 3 ливадска лига на северо-западните Англиски села.:icon_lol:
Ама дрва си се дрва, па уште во ЛШ ќе се борат :facepalm:
И на крај ЛШ ќе си освојат и ќе се чудите сите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom