Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Која е легендата од АС што смисли некој рекорд ? Знам дека Кика е во депресија ама не е ова начин да го средат:sneaky:

едит
Кога прочитав автор на тесктот Ронкеро се ми стана јасно. :tapp:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пеле во прва средно за школскиот тим имал 145 дадено. Деновиве ќе искочи на прес да ги среди Меси и Африканецот.

Член од
13 јануари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
1
Mene od poodamna mi e dosta jasno za nastapot na promadridskite vesnici,zarem nekoj nesto drugo ocekuvase koga samite tie si go dadoa gazot pod kirija na eden mentalno retardiran covek nemozam seuste da svatam kako nikoj ne se opameti malku tamu da rece ej luge cekajte malku dajte da probame da si go zacuvame barem malku imidzot barem ona sto ostana od nivniot imidz uspea eden reatrdinjo da go drzi celiot klub vo zalog da go vodi kako tretozareden klub bez istorija (koja za volja na vistinata i slabo ja imaat vo noviov vek) od koga e dojden toj ne mozeme da gledame edno vistinsko derbi bez razlika na toa koj ke pobedel,se mora da gledame skandali tepacki pratenje na sudii vadenje na oci...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Автор на текстот е Tomas Roncero еден луд колумнист и "фудбалски експерт" на AS кој е тежок фанатик. Во 2011 година неколку дена пред да се одигра Ел Класико лудиов тип спрема насловна страна на AS на која го пишува следново: " Реал Мадрид 4-3 Барса, Кристијано постигнал гол во 89 мин и станал херој на натпреварот". Сите знаеме како заврши натпреварот после тоа.
Е сега од каде ги има психичките проблеми Ронкеро кога станува збор за Барса може да претпоставиме:sneaky::icon_mrgr:
Не е ни прв а нема да биде ни последен пат како овој лик го користи AS за промоција на своите желби кои за среќа никогаш не му се исполнуваат, ако добро паметите истиот Ронкеро бришеше играчи во обид да докаже дека голот на Барса е офсајд.
Среќа што живееме во време на интернет па може лесно да се најде која будалетина што кажала

Еве ви го прилогот со насловната кој го објаснив погоре па сами проценете за каков лик станува збор.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
pep ne go sakase eto i go isfrli od timot
tito mozebi ne go saka villa stom ne go igra,ke vidime.
ne smee da se povtori greskata kako eto:D
Далеку од тоа дека Виља и Ето е исто... Ето каде каде беше подобар и даваше повеќе голови ... Плус Виља е постар, па можеби треба да се даде шанса на помладите, а од Виља додека е време да се заработи подобро... Сепак најдобро знаат Тито и компанија ...

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Автор на текстот е Tomas Roncero еден луд колумнист и "фудбалски експерт" на AS кој е тежок фанатик. Во 2011 година неколку дена пред да се одигра Ел Класико лудиов тип спрема насловна страна на AS на која го пишува следново: " Реал Мадрид 4-3 Барса, Кристијано постигнал гол во 89 мин и станал херој на натпреварот". Сите знаеме како заврши натпреварот после тоа.
Е сега од каде ги има психичките проблеми Ронкеро кога станува збор за Барса може да претпоставиме:sneaky::icon_mrgr:
Не е ни прв а нема да биде ни последен пат како овој лик го користи AS за промоција на своите желби кои за среќа никогаш не му се исполнуваат, ако добро паметите истиот Ронкеро бришеше играчи во обид да докаже дека голот на Барса е офсајд.
Среќа што живееме во време на интернет па може лесно да се најде која будалетина што кажала

Еве ви го прилогот со насловната кој го објаснив погоре па сами проценете за каков лик станува збор.
Гледам често пунто пелота на нет(не за друго него ептем ми е ќејф кога се нервираат мадриѓаниве кога губат.Какви фаци,какви емоции....милина за гледање).Инаку овој Рончеро и уште еден (Локо Гати го викаат) се ептем одвеани со умот.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Пеле во прва средно за школскиот тим имал 145 дадено. Деновиве ќе искочи на прес да ги среди Меси и Африканецот.
Меси е моментално најдобриот фудбалер на планетава... не негово ниво според мене се само Чави и Иниеста....е сеа за меси да стане најдобар на сите времиња и да ги помине Пеле И марадона на таа листа му треба светско првенство...коа ќе го освои тоа никој нема да може да му оспори дека е најдобар на сите времиња.... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom