- Член од
- 4 март 2010
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 26
Кога ке ги симнам http://www.mvr.gov.mk/vozacka-testovi/mkd/mkd.html овии 522 прашања кај да ни ги најдам точните одговори. Ако знае некојј нека казе
Не се грижи, нема никаков проблем ....Кога сакаш можеш да се пријавиш ... Нема никакви ограничувања,мој другар после една и пол година ги полагаше по втор пат и положи ......Ги довозив сите часови од авто-школата, полагав тестови и паднав.Дали сум временски ограничен до кога можам пак да се пријавам за полагање тестови или можам да се пријавам и дури по 3 месеци?
ФалаНе се грижи, нема никаков проблем ....Кога сакаш можеш да се пријавиш ... Нема никакви ограничувања,мој другар после една и пол година ги полагаше по втор пат и положи ......
Значи мора да го запазиш рокот до кога ти трае лекарското уверение. Лекарското уверение важи една ипол година. Доколку ти истече лекарското ќе мора пак да вадиш лекарско за да полагаш, бидејќи без лекарско неможеш да пријавиш испит без разлика дали се работи за тестови, полигон или градска вожња.Ги довозив сите часови од авто-школата, полагав тестови и паднав.Дали сум временски ограничен до кога можам пак да се пријавам за полагање тестови или можам да се пријавам и дури по 3 месеци?
А за ко ќе се сликаш треба да важи лекарското?Значи мора да го запазиш рокот до кога ти трае лекарското уверение. Лекарското уверение важи една ипол година. Доколку ти истече лекарското ќе мора пак да вадиш лекарско за да полагаш, бидејќи без лекарско неможеш да пријавиш испит без разлика дали се работи за тестови, полигон или градска вожња.
Не ти е потребно лекарско уверение. Лекарското уверение е потребно само додека трае процедурата од обука и испити.А за ко ќе се сликаш треба да важи лекарското?
Оти мене ми помина, а в година ме закажаја за сликање
Kолку ќе те кошта повторното пријавување?Ги довозив сите часови од авто-школата, полагав тестови и паднав.Дали сум временски ограничен до кога можам пак да се пријавам за полагање тестови или можам да се пријавам и дури по 3 месеци?
Па мислам дека е негде околу 1800-2000 денари.Kолку ќе те кошта повторното пријавување?