Возачки испит ќе се полага електронски

L

Luki Junior

Гостин
Симни ги, и ги поставувај едно по едно тука у посебна тема како игра. И ние ќе ти ги решаваме. На крај ем ќе имаш решени тестове, ем ќе си научил нешто.. Ако не те мрзе. Ако те мрзе, терај одговори на интернет.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Имам категорија Б, а положив за А пред некоја недела , за да ми ја заверат новата категорија во возачката што документи (уплатници) ми се потребни фала...

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Ги довозив сите часови од авто-школата, полагав тестови и паднав.Дали сум временски ограничен до кога можам пак да се пријавам за полагање тестови или можам да се пријавам и дури по 3 месеци?

Ф

Флеш

Гостин
Ги довозив сите часови од авто-школата, полагав тестови и паднав.Дали сум временски ограничен до кога можам пак да се пријавам за полагање тестови или можам да се пријавам и дури по 3 месеци?
Не се грижи, нема никаков проблем ....Кога сакаш можеш да се пријавиш ... Нема никакви ограничувања,мој другар после една и пол година ги полагаше по втор пат и положи :D ......

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Не се грижи, нема никаков проблем ....Кога сакаш можеш да се пријавиш ... Нема никакви ограничувања,мој другар после една и пол година ги полагаше по втор пат и положи :D ......
Фала :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Значи мора да го запазиш рокот до кога ти трае лекарското уверение. Лекарското уверение важи една ипол година. Доколку ти истече лекарското ќе мора пак да вадиш лекарско за да полагаш, бидејќи без лекарско неможеш да пријавиш испит без разлика дали се работи за тестови, полигон или градска вожња.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Значи мора да го запазиш рокот до кога ти трае лекарското уверение. Лекарското уверение важи една ипол година. Доколку ти истече лекарското ќе мора пак да вадиш лекарско за да полагаш, бидејќи без лекарско неможеш да пријавиш испит без разлика дали се работи за тестови, полигон или градска вожња.
А за ко ќе се сликаш треба да важи лекарското?
Оти мене ми помина, а в година ме закажаја за сликање

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
А за ко ќе се сликаш треба да важи лекарското?
Оти мене ми помина, а в година ме закажаја за сликање
Не ти е потребно лекарско уверение. Лекарското уверение е потребно само додека трае процедурата од обука и испити.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Kолку ќе те кошта повторното пријавување?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Денес полагав Електронските испити ..ако ги знаеш знаците, раскрсниците, кружниот тек..нема проблеми..се е логично..само треба мислење ...80% од прашањата пагаат од етест на нет пробното шо е..
има само некој додаени од нив суви прашања ...како на пример колку часови имате во автошколата практични .. :D

Ф

Флеш

Гостин
Луѓе сега ќе полагам на полигон за Б категорија кај Асуц .....Ми требаат ваши совети ....што да правам,внимавам итн....
Другар ми кажа дека од петте вежби,првата напред-назад и полукружно свртување ги пропуштале онака безвеза,без да гледаат дали се прават грешки....на трета и четврта вежба (косо и паралелно паркирање)....е тука мамата комисијата им ја ебавала на тие што полагаат .....ако го допреш сосема стапчето, готов си ..... кажете совети,кои се правилата кога полагаш на полигон,дали воопшто имаш шанси за повторно да ги полагаш вежбите итн .....позз :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.909
Има некој полагано во скоро време ?
Само тие 342 прашања што ги има на АМСМ се, или има и други ?

AndrejGagale

Феномен
Член од
1 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
Ајде малце помош, дали ги има некој решено тестовите? Ако ги има ако може да ми помогне за 27, 230 прашање. Или каде можам да ги симнам решени ако ги има....

Kajgana Shop

На врв Bottom