Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Леле се напнав, може ли некако да се пребарува помеѓу моите лајкови на страни?
Еве сеа на пример сакам да ја видам нашата McDonalds страна и никако не можам да ја најдам... ми отвара разни глупости горе у срчот... зошто е волку ретардираноооооооооо. Кажете некој начин...

Леле се напнав, може ли некако да се пребарува помеѓу моите лајкови на страни?
Еве сеа на пример сакам да ја видам нашата McDonalds страна и никако не можам да ја најдам... ми отвара разни глупости горе у срчот... зошто е волку ретардираноооооооооо. Кажете некој начин...
Оди во дневник со активности и ке ти излезе се што имаш манато лајк

на македонски не го разбирам фејсбукот
знам како да дојдам до страната со сите мои лајкнати страници ама во 500 (верувам други луѓе имаат и многу повеќе) не можеш да бараш така едноставно...

иначе ретардираното мојот ресторан се вика, затоа не можев да го најдам

како да сокријам објави од некого? значи не да го избришам од пријател туку да не гледам што објавува.
порано знаев бе, сега сум заборавил...ај малку потсетете ме :D

како да сокријам објави од некого? значи не да го избришам од пријател туку да не гледам што објавува.
порано знаев бе, сега сум заборавил...ај малку потсетете ме :D
Ќе одиш таму десно над објавата кај таа стрелката, ќе одиш "Сокриј", после одиш на тоа "Change what updates you get from Trajko*", одиш на тоа последното "откажи претплата" и си го решил проблемот :D

*Трајко е измислен лик, да не бараш збор "Trajko" додека средуваш, освен ако лицето од кое сакаш да откажеш претплата не се вика така.. :D

Ќе одиш таму десно над објавата кај таа стрелката, ќе одиш "Сокриј", после одиш на тоа "Change what updates you get from Trajko*", одиш на тоа последното "откажи претплата" и си го решил проблемот :D

*Трајко е измислен лик, да не бараш збор "Trajko" додека средуваш, освен ако лицето од кое сакаш да откажеш претплата не се вика така.. :D

еј де еј...не сум до толку :icon_lol: инаку фала

Според што ги сортира оние под “Луѓе кои можеби ги познаваш“ онака рандом или има некој параметар според што испаѓаат ?

Na mob aplikacija fb sto e kako mozam da si gi pobaram vip.blizoo. preku komjuter odma moze ali na mob nemozam da se snajdam

Дечки, ај мала помош ако може?
Имам фан страна и како админ сакам во admin panel да си гледам insights, арно ама секаде ми вели за тие информациите дека треба да имам над 30 лајкови на страната?
Јас имам веќе за 2 дена повеќе од 50, така да ми нема логика.:unsure:

Бидејки конверзацијата ја дава во пораки како може да избришам некој делови од конверзацијата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom