Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не бе...........тој нема фаца за да го мразам. Јас срце изгледа немам :eek:
Ама ако не победиме со Вила.............well :icon_lol:
Ни ти имаш фаца да го мразеш ни пак тој е таква фаца да биде мразен(освен од фановите на гејнајтед кој го сметаат за ретардиран а по некое време ќе им го покаже спротивното :icon_lol: ).
Затоа се што ти пишуваш за него јас не го сфакам сериозно :icon_mrgr:.

Ни ти имаш фаца да го мразеш ни пак тој е таква фаца да биде мразен(освен од фановите на гејнајтед кој го сметаат за ретардиран а по некое време ќе им го покаже спротивното :icon_lol: ).
Затоа се што ти пишуваш за него јас не го сфакам сериозно :icon_mrgr:.
Ааааа не..............уште ми должи Роџерс. Мора да му бапнам два шамари па не знам шо да е оти ќе ме печи тоа

1. Уште те лажат комунистите
2. Пијан си
3. Имаш талент за политичар да бидиш и се вежбаш сега со пропагирање на работа која не е точна :coffee:
Кое е од овие??? :icon_lol:
--- надополнето: 10 декември 2012 во 15:58 ---

На Холтби да не мислеше?? :coffee:
--- надополнето: 10 декември 2012 во 16:01 ---
Инаку би било интересно да ги купиме Стариџ и Волкот. Заедно со Суарез ќе имаме тројца напаѓачи кои играат и какo крила. Оттука има 6 комбинации во напаѓачката тројка :D
1. Суарез----Стариџ----Волкот
2. Суарез----Волкот----Стариџ
3. Волкот----Суарез----Стариџ
4. Волкот----Стариџ----Суарез
5. Стариџ----Суарез----Волкот
6. Стариџ----Волкот----Суарез

Со чести ротации противниците нема да знаат што ги снашло :icon_lol: Плус Борини и Стерлинг од клупа ќе ги имаме
А оти не сме подобрени зарем? Изгледа ти си слеп не гледаш а не јас дрогиран и пијан :D

А оти не сме подобрени зарем? Изгледа ти си слеп не гледаш а не јас дрогиран и пијан :D
tumblr_m1tqkzQ8NJ1ql6qag.jpg

--- надополнето: 10 декември 2012 во 20:00 ---
Не ми се чека до следното коло педери низаедни :mad:

Ех тој чист гол што ни го поништија против Евертон сеа да го имавме... 1 бод ќе не делеше од 4то, Бог ќе им беше на сите Велемајсторот....

Јас се извинувам шо пишам во ваш фан клуб, али...

Слабо се радува Велемајсторот :D
Прегледај го приврзокот 54171

Многу битен момент е дека по судиски грешки во досегашниот дел од сезоната сме скртени минумум 7 поени со кои моментално би биле 3-ти на табелата. Ептен слаб велемајсторот во воведната сезона :icon_lol:.

Убаво што за тебе и компанија ВАКВИОТ Ливерпул е многу јак. They don't call you... for nothing.

Ех тој чист гол што ни го поништија против Евертон сеа да го имавме... 1 бод ќе не делеше од 4то, Бог ќе им беше на сите Велемајсторот....

...нели „се договоривме“ дека Далглиш го упропасти тимот... без да се правдаме на судиски грешки и стативи?

Сакате да напрајме ЛУЗЕРСКА пресметка колку бодови му се скратени на Ливерпул i King Kenny поради судиски грешки? И колку бодови ќе имаше да не беа... стативите?

Убаво што за тебе и компанија ВАКВИОТ Ливерпул е многу јак. They don't call you... for nothing.

...нели „се договоривме“ дека Далглиш го упропасти тимот... без да се правдаме на судиски грешки и стативи?

Сакате да напрајме ЛУЗЕРСКА пресметка колку бодови му се скратени на Ливерпул i King Kenny поради судиски грешки? И колку бодови ќе имаше да не беа... стативите?
Добредојде назад, ни недостигаше :)

Ваквиот Ливерпул се разликува од мизерниот Ливерпул од 2010. Тоа е разликата. Има напредок. Е сега околу Роџерс мислам дека не заслужува ваков третман од твоја страна. Знам дека најмногу ти е криво отпуштањето на Кени. И мене ми беше криво, и уште ми е, бидејки сум сигурен дека ќе бевме скалило понапред од она каде што сме сега. Но, тоа не значи дека цело време треба да плукам по Роџерс бидејки тој ја добил работата.

Далглиш во својот нов престој во Ливерпул направи само 2 грешки:донесувањето на Даунинг и продавањето на Инсуа. Хендерсон кад-тад ќе ги исплати парите кои беа дадени за него. За Керол мислам дека не е негово дело туку дело на идиотот Камоли.

А тоа муабетите дека Далглиш бил катастофа мене не ми држат вода и ми е смешно кога некој ќе напише дека не упропастил. Не однесе до 2 финалиња од кои едно добивме. Безмислено ми е кога некој наш фан плука по НАЈголемиот што некогаш го имал Ливерпул.

Кога прочитав дека Далглиш е отпуштен веднаш ми се насолзија очите поради мизерниот потег од страна на пичките. Но и покрај тоа Роџерс целосно доби подршка од мене бидејки тој воопшто не беше виновен за тогашните случувања во тимот. Роџерс ама баш со ништо не заслужил ваков третман од твоја страна.

Кени не заглави. Сите трансфери беа негови. Дури мислам дека баш Суарез не беше негов трансфер. Роџерс барем толку пари не потроши на флопови

Кени не заглави. Сите трансфери беа негови. Дури мислам дека баш Суарез не беше негов трансфер. Роџерс барем толку пари не потроши на флопови
Кој освен Даунинг беше премногу преплатен од страна на Кени? Дрвото Керол не ми го спомнувај бидејки пред него еден куп играчи не одбија во текот на тие 3 дени и сум сигурен дека целата збрка ја направи моронот Камоли.
Хендерсон е лош за 14 милиони со 21 година и што уште 10-тина година ќе игра во Ливерпул?
Коатес е лош бидејки истото лето беше прогласен за најдобар играч на Копа Америка?
Белами ли беше лош шо беше донесен без пари?
Адам може да го вметнеме во лошите но на крај краеви се извлековме од него.

Кој освен Даунинг беше премногу преплатен од страна на Кени? Дрвото Керол не ми го спомнувај бидејки пред него еден куп играчи не одбија во текот на тие 3 дени и сум сигурен дека целата збрка ја направи моронот Камоли.
Хендерсон е лош за 14 милиони со 21 година и што уште 10-тина година ќе игра во Ливерпул?
Коатес е лош бидејки истото лето беше прогласен за најдобар играч на Копа Америка?
Белами ли беше лош шо беше донесен без пари?
Адам може да го вметнеме во лошите но на крај краеви се извлековме од него.
Даунинг преплатен
Керол преплатен
Хендерсон преплатен
Адам лош
Продажба на Раул
Продажба на Инсуа
Се на се потрошени преку 100 милони евра. Па со овие пари Роџерс во топ 4 ќе не однесеше ако не друго. А Бенитез пак да ги имаше овие пари сега ќе броевме 20+ титули во ПЛ

Даунинг преплатен
Керол преплатен
Хендерсон преплатен
Адам лош
Продажба на Раул
Продажба на Инсуа
Се на се потрошени преку 100 милони евра. Па со овие пари Роџерс во топ 4 ќе не однесеше ако не друго. А Бенитез пак да ги имаше овие пари сега ќе броевме 20+ титули во ПЛ
Стави го и Thomas Ince за кој наводно сме заинтересирани пак да го купиме, а го дадовме како слободен трансфер иако не сум сигурен колку е вмешан Кени во овој трансфер.

Триото Даунинг/Керол/Хендо е купено за ~70М фунти тоа ако не е лоша трансфер политика и преплатување на играчи не знам што е.

Даунинг преплатен
Керол преплатен
Хендерсон преплатен
Адам лош
Продажба на Раул
Продажба на Инсуа
Керол преплатен не по негова вина туку по вина на други. Јасно?
Хендерсон кога тогаш ќе ги оправда вложените пари.
Даунинг флоп. Тука не коментирам.

Дај кажи како ќе ги оправдаш 20-те милиони на Бенитез за повреден играч како Аквилани?
Значи Кени е лошиот, а бенитез светец. Роџерс не го мешај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom