Љубовно резиме за 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Кхм.. љубовното ми мое резиме, беше бомобн до септември па фатиф пајажина до 01.12.2012, сега сум во облаци, ама се ближи па сушата (си заминува де), ама ако овие недели што е до мене се чувстувам како најсаканата и најисполнетата жена евер и во секој смисол на зборот ИСПОЛНЕТА мои драги форумџии:love:

Кхм.. љубовното ми мое резиме, беше бомобн до септември па фатиф пајажина до 01.12.2012, сега сум во облаци, ама се ближи па сушата (си заминува де), ама ако овие недели што е до мене се чувстувам како најсаканата и најисполнетата жена евер и во секој смисол на зборот ИСПОЛНЕТА мои драги форумџии:love:
Ма каква исполнета, звучиш како прелеана !

ForeverAloneBlackTextSS.png

703914_700b_v1.jpg

Солидна година, ич не се жалам :)
На почетокот на годинава се беше опуштено, без контроли и многу замарање... Али како станува се поладно времево, некако се повеќе ми фали таа емоционална блискост :)
Се надевам на убава и успешна 2013 што се тиче љубав =]

Хм... 12 месеци со мојата сакана, на 2ри Јануари ни се прават 13 месеци. Нека ни се множат :D

Крај на кратка врска
Почеток на нова со сам себе.
Леванка и десанка се тепаат која попрво.
Барам судика неутралец да ја прекине кавгата.

Една врска од 7 месеци која беше прекината при крај на Јуни
Потоа нова "врска" која започна при крајот на Јули а заврши некаде во средината на Септември.. и после тоа еве пауза од неколку месеци се на се солидна година со еден куп убави моменти,успони и падови во врските и тоа е тоа ..
За следнава ке видиме како ке иде .. моментално не ми е најсјајна ситуацијата ама што е тука е најверојатно и ја не сум ангажиран доволно па некако сум во статус кво неколку месеци и искрено океј ми беше се до пред некој ден каде започна некако да ми фали емоционална блискост со некоја личност .. да се надеваме дека ке има промена во наредниве недели евентуално месеци во новата година :D

Ова година ако не се промени нешто преостанатите денови ќе ја памтам многу добро, претежно по лошо
27ми февруари мислев дека ќе биди денот кога ми се случило најубавото нешто во животот, али излезе дека то било прва врата од ПЕКОЛОТ. Вистинскио пекол ми почна на 3 мај. Инаку март и април беа нешто феноменално имаше радост речиси секој ден :icon_lol:. Можеби од друга страна е добро се што се случи бидејќи добив уште поголема мотивација за да го променам физичкиот изглед. Од мај наваму два пати во цело лето излезе да има по малку радост инаку во главно ПЕКОЛ. Се надевам дека 2013 ќе биде подобра од оваа.
Да се биде сам не и не е така лошо, али сепак полошо од да се има некој :)

Дали е до форумов или нацијава има проблем...ама едно се заклучува... катастрофа сме сите, Македонија дефицит од секс, вака не се дочекува крај на светот. Ова е реалната слика:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom