Фан клуб - РК Вардар

Не можев да дојдам на утакмицава, ама по коментарите што ги читам Марковиќ значи прераснува во врвно крило. По игрите топло-ладно лани, сезонава почнува да гази. Значи вределе критиките па и казните што ги добиваше од Вујо.
Штета за Ојлески и Недановски, ама немаат шанса покрај Марковиќ. Само да не ни го лапнат комшиките :icon_mrgr:
Милиќ океј ми беше се до средбата со Магдебург, толку не сум пцуел голман незнам од кога.... Типот освен што треба уште да ослабе, дефинитивно и психолог му треба. Мн лесно се бедира....

Иначе имаме уште некој натревар дома месецов ?

Не можев да дојдам на утакмицава, ама по коментарите што ги читам Марковиќ значи прераснува во врвно крило. По игрите топло-ладно лани, сезонава почнува да гази. Значи вределе критиките па и казните што ги добиваше од Вујо.
Штета за Ојлески и Недановски, ама немаат шанса покрај Марковиќ. Само да не ни го лапнат комшиките :icon_mrgr:
Милиќ океј ми беше се до средбата со Магдебург, толку не сум пцуел голман незнам од кога.... Типот освен што треба уште да ослабе, дефинитивно и психолог му треба. Мн лесно се бедира....

Иначе имаме уште некој натревар дома месецов ?
Толку е од домашните мечеви.
Всушност до крај на СЕХА имаме само два домашни меча со Нексе и Ловќен при крај на сезоната.
Имаме 7 гостувања, Слога, Брест Мешков, Извиѓач, Металург, Борац бања лука и Татран.
Оваа календарска година ја завршуваат со настап викендов, во Добој против Слога, меч кој нормално дека мора да се добие :)
Инаку Милиќ само против Металург добро брани :icon_mrgr:
Денес откако го седнаа на клупа, при крај го повикаа да брани пенал, и одвај се одлепи, го мрзеше до гол да отиде :icon_mrgr:
Марковиќ украде едно 3-4 топки и ги претвори во гол од контра.

Инаку Голужа импресиониран од атмосферата, што ли ќе кажеше за онаа со Магдебург каде што беше минимум 3 пати појако :icon_mrgr:
http://sportcorner.com.mk/ракомет/голужа-и-стевановиќ-атмосферата-беше

Видовте со кој Вардар ќе беше во група ако поминеше ?

Со Галатасарај, Нант и некои си отпадници со безвучно име ...

Видовте со кој Вардар ќе беше во група ако поминеше ?

Со Галатасарај, Нант и некои си отпадници со безвучно име ...
Грешка си. Ние ако поминевме ќе се падневме у најтешката можна група.... If you know what I mean. ;)
Таква ни е среќата...

Магдебург, Нант, Дедеман од Романија и Бешикташ од Турција :facepalm:

Уште не ми се верува како можеше да се паднеме со Магдебург ццц

Магдебург, Нант, Дедеман од Романија и Бешикташ од Турција :facepalm:

Уште не ми се верува како можеше да се паднеме со Магдебург ццц

Да бе Бешикташ, знаев дека е турска екипа али ја помешав ... Иначе Вардар лесно ќе поминеше според мене, Нант секако прв ќе беше во група али Вардар 100% ќе беше 2 во групата со 4-5 бода пред третиот и ќе идеше даље ...

Групава боза невидена, али кога ја ебавме работата... сеа ни останува само да збориме :(

Како бе може ваков систем на квалификации да има, нешто слично како ЛШ во фудбал што е направено, појаките да се елиминираат и да влегуваат екипи како Динамо Загреб...

На полувреме водиме во Добој со 10-18!
Металург го победи Нексе со што ни ја олесна работата за фајнл форот :icon_mrgr:

доста слаби екипи поминаа а Вардар отпадна мислев ќе може со Марибор да се паднат :) они поминаа и играа со доста слаб противник а и они не се посебно во домашно се после водечките екипи но влегоа и се во група со Елверум мислам беа норвежаните,Висла Плок и дански тим..чудно шо Вардар се падна со толку јак противник а влегоа ептен боси екипи.

На полувреме водиме во Добој со 10-18!
Металург го победи Нексе со што ни ја олесна работата за фајнл форот :icon_mrgr:
Ќе се пласираат Вардар во Ф4 бе,Металург,Вардар,Загреб и 4-от не се знае,мој тип Татран како минатата година.

Кај следиш резултат ?

Ќе се пласираат Вардар во Ф4 бе,Металург,Вардар,Загреб и 4-от не се знае,мој тип Татран како минатата година.

Кај следиш резултат ?
Ќе биде густо до крај, не ги потценувај Нексе :)

Иначе резултат на фб-то на Вардар, нигдсе нема на друго место.
Крај на мечот, со победа од 8 гола разлика ја заокружуваме 2012 година.
Слога-ВАРДАР 27-35!!!

Ќе биде густо до крај, не ги потценувај Нексе :)

Иначе резултат на фб-то на Вардар, нигдсе нема на друго место.
Крај на мечот, со победа од 8 гола разлика ја заокружуваме 2012 година.
Слога-ВАРДАР 27-35!!!
Домашна екипа, не ги преценувај па и ти сеа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom