Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми пречи што толку панично реагира за Меси , но што толку има против Тито , го гледал што прави на тренинзи и не сме знаеле што правел :eek:

тера ги да пијат ракија. тоа ќе да е

тера ги да пијат ракија. тоа ќе да е

Си фура некој филм на теорија на заговор , како краделе тренери од нас Еспањол -умрените и Мадрид , потоа Кројф бил во право , Росел гробар на Барса . Тотално забегано :facepalm:

Не ми пречи што толку панично реагира за Меси , но што толку има против Тито , го гледал што прави на тренинзи и не сме знаеле што правел :eek:
Се спрема за предвремени избори. Изгледа ќе кандидирал за тренер на Барселона.

Најкратко ја пренапумпа целата ситуација и Тито е најголем виновник според него за тоа.
Фала на инфото. Епа за да не биде Тито крив, мислам дека треба веќе да не го пушта Меси да игра фудбал. Така ќе нема шанси за повреда.
Фудбал е ова, секакви повреди се случуваат, Филе изгледа сака само да си најде некоја рачка, за да има што да "пишува"

Further tests at the hospital have confirmed that Messi's injury is nothing bad. Messi left the hospital already #fcblive #ucl [rac1] ups Toni pobrz:P

Ti pak se zacementira na ova tema so zelba da vidis vo kakva situacija e Messi....
Не кажа ништо лошо... иако е мадридиста. :D
И дај баталете го веќе Филе, од немање работа, а ни креативност, пишува траги-комични статуси на фејсбук, во кои ни самиот тој не верува.

Satsvarupa-das-goswami-yadunandana-swami.jpg

Филе кога дипломирал во 1991 :D

Не го гледав мечот,али видов потоа за повредата на Меси,не изгледа толку сериозно,но сепак ќе треба да ги почекаме официјалните тестови и да видиме што ќе потврдат,се надевам дека нема да биде ништо сериозно и Меси ќе го видиме уште на мечот со Атлетико Мадрид...

Мамицата која ја чува мачкава на Кампот. Мислам дека и Пеп кога беше се прошета ???
697702158.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom