NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За другите играчи кои ги превземаат одлучувачките шутови се согласувам, ама за Леброн не.Тој иако е можеби најдобрата атлета на денешницата и најдоминантен играч во НБА, сепак му фали тој дел гледано од психичка перспектива за да може да се споредува со МЈ, т.е. за време на clutch ситуации се "губи", пример за тоа ти е Финалето против Далас лани.
Се имам изјаснето јас за Леброн на темава али еве ќе кажам пак, мудата не се стекнуваат, мудата се вродени. (хипотетички кажано) Е сеа последнава година Леброн доста созреа како играч, стварно е најдобар во цела лига заедно со Дјурент, ама лично за мене он никогаш нема да биде како Коби или Џордан.

Се имам изјаснето јас за Леброн на темава али еве ќе кажам пак, мудата не се стекнуваат, мудата се вродени. (хипотетички кажано) Е сеа последнава година Леброн доста созреа како играч, стварно е најдобар во цела лига заедно со Дјурент, ама лично за мене он никогаш нема да биде како Коби или Џордан.
чекај само да се врати Assassin-от и тогаш да видиш доминација ;)

чекај само да се врати Assassin-от и тогаш да видиш доминација ;)
Искрен да бидам и јас едвај чекам да се врати. Го обожавам човекот, ѕвероња невидена е. Исто и Рубио чекам да се врати, Минесота со него добива +50% креативност. :)

Кога веќе од следната сезона ќе се викаат Пеликанс.
312701_10152296641195277_1786082121_n.jpg

Kоби Брајант- најмладиот играч што постигнал 30 000 поени, а воедно и само 5от играч кој стигнал до оваа бројка. До сега само Чемберлен, Џабар, Мелоун и Џордан имаат постигнато над 30 000 поени во своите кариери. Неверојатно достигнување за Коби, секоја чест. :cuc:

За другите играчи кои ги превземаат одлучувачките шутови се согласувам, ама за Леброн не.Тој иако е можеби најдобрата атлета на денешницата и најдоминантен играч во НБА, сепак му фали тој дел гледано од психичка перспектива за да може да се споредува со МЈ, т.е. за време на clutch ситуации се "губи", пример за тоа ти е Финалето против Далас лани.

Да не ја почнувам дебатата за Леброн дали има муда или не, али многу ме нервираат вакви коментари од луѓе што само јадат гомна. Ако си го прател бар малце дур беше во Кливленд, Леброн играше премногу добро во клач ситуации воедно реши и еден куп натпревари од кои доста беа во Плеј-Оф. Претходната сезона исто изгира предобро во многу клач ситуации, еве ако збориме за финале кога иако со повреда им ја стегна 3јката на Оклахома во 5тата утакмица. Така да доста више зборите колку е тапа во клач или нема муда или ова поради една сезона во која имаше преголем притисок.

Ауу страшна игра на сан антонио у последнва четвртина(y).

Знаете некој канал на јутјуб што објавува посебно видео со хајлајтс од секоја утакмица, ама редовно?

Ауу страшна игра на сан антонио у последнва четвртина(y).
Те боли цеф тебе си фати спортска иначе ќе беше у зимски сон и ќе ти беше гајле за Спарс. :D

Моментот кога Коби ја прејде границата од 30 000 поени. Opa Mamba style.
Kobe30000GIF_original.gif

Те боли цеф тебе си фати спортска иначе ќе беше у зимски сон и ќе ти беше гајле за Спарс. :D

Моментот кога Коби ја прејде границата од 30 000 поени. Opa Mamba style.
Kobe30000GIF_original.gif
Па затоа и ја гледав,уште неа ја чекав,инаку што би ја гледал,како што рече ти би бил у несвес:D.

Мајами катастрофа цел тим бе на камшикување да се прати значи, толку изгубени и без срце играчи не сум видел... Леброн се рмба овие другиве ко у публика да се...

мајами се катастрофа, само ЛеБрон игра. еве го седнаа Џејмс на клупа и одма се одлепија Никс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom