Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки...можен состав утре ?(Повикани кој се де)
Планирам чисто онака 5+ да ја играм затоа :)
6 играчи од првиот тим нема да играат. Чави, Иниеста, Цеск, Маскерано, Алба и Педро.
На нивно место има 6 повикани играчи од Барса Б.

Еве ти го целосниот состав на повикани играчи: Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Dos Santos, Sergio, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Deulofeu, Planas, Rafinha and Tello.

Е, сега, Пеп имаше обичај, последното коло од групите од ЛШ, да го игра со комбиниран тим, односно да доминираат играчи од Б-тимот. Дали и Тито ќе го направи истото, не знаеме. :)
Па, може да се случи да започнеме и со следниот состав.
Пинто​
Монтоја - Пујол - С.Гомез - Планас​
Сонг​
Роберто - Рафиња​
Адриано - Меси - Делофеу​

Ова ми е првата утакмица кога почнав да гледам фудбал и да навивам за Барселона, поточно од 1:15 минута , по голот на Ривалдо од центарот тој ми стана омилен играч а Барселона омилен тим :D. Не верувам дека некој се секава на утакмицата но пошто ми е прва јас се секавам ко да била вчера. Сега се потсетив па си викам ај да споделам :D

Сега за сега можни противници за 1/8 финале : Порто, Арсенал, Милан, Галатасарај/Клуж и Шахтор/Јуве/Челзи. Од сите можни според мене најлоша варијанта е Јуве

Мислам дека ако не ни се падне во осмина финале Јуве, ќе ни се падне понатаму, а можеби и во финале. Во секој случај со кој и да се паднеме, ние ќе бидеме фаворити. Не треба на никој да му се плашиме, затоа што ги имаме најдобрите играчи на светот.

На крај краева, можно е Јуве и да не се пласира...

Монотоно станува со нив :)
Челзи:vozbud:
Знам знам ама многу луѓе ќе си реметам ако се деси тоа. Челзи се должници мораат да платат со камата. Како и да е денеска има побитни работи. Меси атакува на Милер, он е специјално поканет на Кампот да му честита :)

Знам знам ама многу луѓе ќе си реметам ако се деси тоа. Челзи се должници мораат да платат со камата. Како и да е денеска има побитни работи. Меси атакува на Милер, он е специјално поканет на Кампот да му честита :)

Уште 2 пати да им пуштите на Челси, нема да може да им се одолжите за 2009-та.

Колку што разбрав на вечерашната утакмица против Бенфика поканет да присуствува е германското торпедо Gerd Mulller ! History in the making !!

Pinto - Montoya Puyol Adriano Planas - Thiago Song SergiRoberto - Tello Rafinha Villa

Меси не стартува, и официјално потврдено е .... Јуве оди натаму, Челси е испишан уште минатото коло .... Кој и да ни се падне ќе го јаде на големо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom