"Заборавени" играчи

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

Еве уште еден заборавен чоек. Масимо Макароне, златни години имаше во Сиена сега гледам се влече во Емполи на позајмица е од Сампдорија. Можеше да има кариера во Милан. Овој ќе го памтам ко ќе дадеше гол и Бранко на телма коа се дереше: „Голлл Макароне, Макароне. :icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Еве уште еден заборавен чоек. Масимо Макароне, златни години имаше во Сиена сега гледам се влече во Емполи на позајмица е од Сампдорија. Можеше да има кариера во Милан. Овој ќе го памтам ко ќе дадеше гол и Бранко на телма коа се дереше: „Голлл Макароне, Макароне. :icon_mrgr:
кошмар на милан беше...увек по 2-3 гола им шибаше :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
кошмар на милан беше...увек по 2-3 гола им шибаше :D
Знам се сеќавам и на тоа. Иначе дете на Милан беше од младинските тимови али го разнесоа со позајмиците и на крај го продадоа на Емполи за мала сума пари а играчиште можеше да биде доколку останеше во Милан.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Не сум грешка бе. 100% сум сигурен дека ја доби Златната Топка во 2007ма. Тогаш играше во Милан, освои и ЛШ, беше и најдобар стрелец во ЛШ таа сезона. Играше и за репрезентацијата на Бразил, сега не знам дали игра. Еве, прогуглај малце, ако не ти текнува на играчот, види слики, видеа од него нешто, сигурен сум дека ќе се сетиш на него. ;)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kaka/profil/spieler_3366.html
Пробај овде и види .BTW Ќе игра сега за милан пак ,ете и цена и се имаш таму

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
А ви текнува ли на Хозе Мари од Милан, а а а ? :)
Како може да се заборави зверов. Се сеќавам 2000 им го шибна на Барселона. Сеа во Херез игра и фантастичен е таму.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.655
Го памти некој Давид Одонкор? Со игрите на СП 2006 година му предвидуваа светла иднина, ама откога отиде во Бетис го искинаа повредите. И еве го сега во Ховерла во Украина играл. :tapp:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Го памти некој Давид Одонкор? Со игрите на СП 2006 година му предвидуваа светла иднина, ама откога отиде во Бетис го искинаа повредите. И еве го сега во Ховерла во Украина играл. :tapp:
Аууу да да, многу ме потсетува на рибери. Слични позиции, слични играчи и двајцата од нигде влетаа у тимовите за СП2006 и двајцата дебитираа за репрезентација на пријателските пред светското

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Паскал Чимбонда ?
Себастијан Дајслер?
Тобијас Рау?

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Незнам дали го има спомнато некој, ме мрзи да прегледувам..
Christoph Metzelder

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
малку офтопик... Форлан у интер е уште или?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Richard Wright - талент во Ипсвич, слично на Батланд денес, отиде во Арсенал како таков и напушти зошто не сакаше да му биде замена на Симан. Отиде во Евертон каде пак му беше замена на Најџел Мартин :pos: на една утакмица памтам требаше да го замени Мартин кој се повреди, отиде на загревање, не го виде знакот да не се гази тревата што е за посетители и се сопна и повреди и тој :pos: од тогаш почна да шета по клубови, секоја година нов клуб, сега не знам кај е. Омг у Сити бил да лапа пари, сеа видов на Гугл :facepalm:

Гуркуф не знам дали го спомна некој, добро играше за Милан, се најавуваше дека е sвезда во подем, после не го откупија, така нешто беше и си се врати во Франција. Денес ни трага ни глас од него.

Rafael Sobis - од наредната бразилска генерација тоа време, овој беше пола пола, по мајка од Русија мислам, Милан го сакаа ама тогаш го купија Бетис, наводно во топ 5 бека ќе стануваше ама ништо. Гледам еве се вратил пак во домовината.

Ми текнаа уште 2-3 ама ми се спие ај утре :D

Kajgana Shop

На врв Bottom