THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.341
И ти да не си по спортот?Еве ја мојата тетоважа на раката. Сакам и втора сега, ама ке видиме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти да не си по спортот?Еве ја мојата тетоважа на раката. Сакам и втора сега, ама ке видиме
Чедо божје бегај од темава знаеш дека тетоважи ерес се.Шо не и рече:
Мама ме натера, дека така и рекол ѓаоло.
Или Чедо? Не сум Чедо. Тој е селектор у фудбал.
Или: ми дадоа портокал и лижафче. Затоа.
Ќе треба со гордост да се покажат уместо да се кријат од срам.Па некој вид, да. Ако има успех понатаму, нема да има потреба од отварање на овакви теми. Смешно е.
хаххааа ти не спиеш? ма ја сум фина со стари луѓе, никој не им праи муабетШо не и рече:
Мама ме натера, дека така и рекол ѓаоло.
Или Чедо? Не сум Чедо. Тој е селектор у фудбал.
Или: ми дадоа портокал и лижафче. Затоа.
ххахаааа да! Коли, ЈНА буквите и све зелени хахаху војска она ЈНА или најчесто сирени тенкови авиони зависно од регрутот во која борбена единица бил![]()
Фалаsimnuvam kapa bravo iza hrabrosta uste ednas bravo
Боби е најдобриот во Ск .Ќе треба со гордост да се покажат уместо да се кријат од срам.
хаххааа ти не спиеш? ма ја сум фина со стари луѓе, никој не им праи муабет
ххахаааа да! Коли, ЈНА буквите и све зелени хахах
Фала
--- надополнето: 5 декември 2012 во 00:55 ---
Еве една од тетоважите што ја имам. Оваа е единствена од Скопје - кај Боби од Голден Драгон близу до Апче.
![]()
Даааааа, се мислам наредниот пат што да ставам. Исто така имало некој добар у Охрид што знае убаво портрети да правиБоби е најдобриот во Ск .убаваа ее
Чедо божје бегај од темава знаеш дека тетоважи ерес се.
Бегај Бог ќе те казни.
Важно да не застанеме на исто место хахааа Ја ја сакав Медуза ради лични причиниКој што бара тоа и добива - само глупо е кога се повтараат тетоважите, среќа што сите не тетовират исто!
хаххааа едино шо гори е кожата твоја кога све ќе завршиGori vatraaaa.....na ramenceeeeee (ili podlaktica)
Бев на Пчиња.
Дали знаеш каков оган гори во тетовираните девојки?
Јас бев целиот во прашалници???
Немој молим те да почнуваш да тепаш,од тоа многу се плашев.A be skini mi se da ne ti tetoviram edna pesnjaca na celenka.
Almala si e prikazna sama po sebe, a i na sebe![]()
Важно да не застанеме на исто место хахааа Ја ја сакав Медуза ради лични причиниА инаку, ова е истетовирано во МК?
А темава била бе за тетовирани девојки и колки огин имаат...хаххааааа!!!! Стереотип.
Ahaaaaaa, барем допирни точки немаме додека не дојдам хахха....и ја таму у таа околина се движам. Ако се видиме случајно, ќе биде интересно.Да у македонија е тетовирано на еден дечко од дебар маало, јас му ја правев![]()