Девојки со тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Тетоважи обожавам.Тоа за мене е уметност и еден вид изразување на личноста.Сметам дека најважно е тетоважата да има некакво значење за оној што ја има зашто доколку некој се тетовира од помодарство, е тоа е веќе глупаво.Истите тие што се тетовираат следејќи некаква мода се оние кои по извесно време ќе солат памет на други како понатаму во животот ќе се „каат“ што се тетовирале итн.Инаку, имам една тетоважа а планирам уште една за скоро време, а дали таа ќе биде и последна не гарантирам...

Кога ја се вратив во МК пред година и пол, као животно у циркус сите ме гледаа со тетоважите....пошо ми се низ цели раце....треба уште долго време да помине за да се осеќам комотно како женско истетовирано да шетам низ Скопје.

Кога ја се вратив во МК пред година и пол, као животно у циркус сите ме гледаа со тетоважите....пошо ми се низ цели раце....треба уште долго време да помине за да се осеќам комотно како женско истетовирано да шетам низ Скопје.

Некој мора да „страда“, додека се еманципира простата и неизживеана маса и да научи да престане да си го пика носот во туѓи ствари.

Некој мора да „страда“, додека се еманципира простата и неизживеана маса и да научи да престане да си го пика носот во туѓи ствари.
Да, да....као да сме револуционери хахаа Едино само луѓе што самите се истетовирани ќе ми мафнат или ќе се насмеат. Една жена у автобус ме прашуваше Чедо Зошто?

Не лажи :P Јас ти реков дека тетоважите ти се феноменални! ;)

Да, да....као да сме револуционери хахаа Едино само луѓе што самите се истетовирани ќе ми мафнат или ќе се насмеат. Една жена у автобус ме прашуваше Чедо Зошто?
Што не си и кажала , животот така ме натера да праам лоши работи и лежев 20 години у ќорка :D

Не лажи :P Јас ти реков дека тетоважите ти се феноменални! ;)
Да, ти. Ти беше 0.5 посто од луѓето....освен фамилијата сигурно пошо не дај боже нешто да ми гукнат (Осим само чичко ми и стрина ми). И фала ти за тоа. Не дека ми е до толку стало што мислат - ама мораш да признаеш дека е малку безврска коа те буљаат....Коа идев накај Планинарски и младо и старо очи остави. Посебно женски.
--- надополнето: 5 декември 2012 во 00:31 ---
Што не си и кажала , животот така ме натера да праам лоши работи и лежев 20 години у ќорка :D
хахаххахахааа татко ми ми кажа дека ќе бидам ко наркоманка или ко затвореник хаххааа ама и во војска се праат исто

simnuvam kapa bravo i :cuc: za hrabrosta uste ednas bravo

Да, ти. Ти беше 0.5 посто од луѓето....освен фамилијата сигурно пошо не дај боже нешто да ми гукнат (Осим само чичко ми и стрина ми). И фала ти за тоа. Не дека ми е до толку стало што мислат - ама мораш да признаеш дека е малку безврска коа те буљаат....Коа идев накај Планинарски и младо и старо очи остави. Посебно женски.
--- надополнето: 5 декември 2012 во 00:31 ---

хахаххахахааа татко ми ми кажа дека ќе бидам ко наркоманка или ко затвореник хаххааа ама и во војска се праат исто
у војска она ЈНА или најчесто сирени тенкови авиони зависно од регрутот во која борбена единица бил :D

Чедо Зошто?
Шо не и рече:
Мама ме натера, дека така и рекол ѓаоло.

Или Чедо? Не сум Чедо. Тој е селектор у фудбал.

Или: ми дадоа портокал и лижафче. Затоа.

Па некој вид, да. Ако има успех понатаму, нема да има потреба од отварање на овакви теми. Смешно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom