Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ја се вратив во МК пред година и пол, као животно у циркус сите ме гледаа со тетоважите....пошо ми се низ цели раце....треба уште долго време да помине за да се осеќам комотно како женско истетовирано да шетам низ Скопје.
Да, да....као да сме револуционери хахаа Едино само луѓе што самите се истетовирани ќе ми мафнат или ќе се насмеат. Една жена у автобус ме прашуваше Чедо Зошто?Некој мора да „страда“, додека се еманципира простата и неизживеана маса и да научи да престане да си го пика носот во туѓи ствари.
Не лажиКога ја се вратив во МК пред година и пол, као животно у циркус сите ме гледаа со тетоважите....пошо ми се низ цели раце....треба уште долго време да помине за да се осеќам комотно како женско истетовирано да шетам низ Скопје.
Што не си и кажала , животот така ме натера да праам лоши работи и лежев 20 години у ќоркаДа, да....као да сме револуционери хахаа Едино само луѓе што самите се истетовирани ќе ми мафнат или ќе се насмеат. Една жена у автобус ме прашуваше Чедо Зошто?
Да, ти. Ти беше 0.5 посто од луѓето....освен фамилијата сигурно пошо не дај боже нешто да ми гукнат (Осим само чичко ми и стрина ми). И фала ти за тоа. Не дека ми е до толку стало што мислат - ама мораш да признаеш дека е малку безврска коа те буљаат....Коа идев накај Планинарски и младо и старо очи остави. Посебно женски.Не лажиЈас ти реков дека тетоважите ти се феноменални!
![]()
хахаххахахааа татко ми ми кажа дека ќе бидам ко наркоманка или ко затвореник хаххааа ама и во војска се праат истоШто не си и кажала , животот така ме натера да праам лоши работи и лежев 20 години у ќорка![]()
simnuvam kapa bravo iКога ја се вратив во МК пред година и пол, као животно у циркус сите ме гледаа со тетоважите....пошо ми се низ цели раце....треба уште долго време да помине за да се осеќам комотно како женско истетовирано да шетам низ Скопје.
у војска она ЈНА или најчесто сирени тенкови авиони зависно од регрутот во која борбена единица билДа, ти. Ти беше 0.5 посто од луѓето....освен фамилијата сигурно пошо не дај боже нешто да ми гукнат (Осим само чичко ми и стрина ми). И фала ти за тоа. Не дека ми е до толку стало што мислат - ама мораш да признаеш дека е малку безврска коа те буљаат....Коа идев накај Планинарски и младо и старо очи остави. Посебно женски.
--- надополнето: 5 декември 2012 во 00:31 ---
хахаххахахааа татко ми ми кажа дека ќе бидам ко наркоманка или ко затвореник хаххааа ама и во војска се праат исто
Шо не и рече:Чедо Зошто?
Да, да....као да сме револуционери хахаа Едино само луѓе што самите се истетовирани ќе ми мафнат или ќе се насмеат. Една жена у автобус ме прашуваше Чедо Зошто?