Фан клуб - РК Вардар

Зашто секогаш најдобрите моменти фалат во клиповите? :icon_mrgr:
Нема ништо скоро од кога почнавме да се враќаме од -3, па се до крајот :(

Батери азис мај френд :D
Абе да ви ебам батериите :icon_mrgr:
Значи секогаш кога имаме најлудо навивање, се нешто се случува, или батериите рикнуваат, или имаме недоразбирања со тие што снимаат (прославата со металург), мора нешто да се случи :facepalm:
Баксуз на терен, баксуз на трибини :icon_mrgr:

Значи секогаш кога имаме најлудо навивање, се нешто се случува, или батериите рикнуваат, или имаме недоразбирања со тие што снимаат (прославата со металург), мора нешто да се случи :facepalm:
Хуманитарна акција сеа ќе организираме да донирате сите батерии за камера и мемориски картички. Другпат немој да грмите толку, пошто батериите не стигнуваат :D

Малце од пресот по натпреварот сега дадоа на вестите на МТВ. Лазаров пред плачење беше дур збореше....
Се гледа дека и на играчите многу тешко им паднал поразов.

Фали оноа , ајде ајјде ајде Вардареее кога се дереше буквално секој присутен во салата и надвор од неа :D

дечки, секоја чест АЛАЛ ДА ВИ Е !!!
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
СКОПЈЕ, ТЕТОВО, СТРУГА, ГОСТИВАР
СЕКОЈ ГРАД И СЕЛО Е МАКЕДОНИЈА
ТУКА СОНЦЕТО ГРЕЕ НАЈСИЛНО​
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!​
и сеа едно прашање :) дали како Комити планирате, на пример на следната утакмица шо ќе ја игра МЗТ дома во АБА во Борис Трајковски да одите да ги бодрите заедно со ФА ??​

Не стигнав да ви честитам за навивањето пред се,за играта неам коментар:(,ја ваква атмосфера неам видено,моем да замислим како било да си присутен,на лице место.Па нели е подобро и македонија да игра у кале,знам дека е мала салата сум бил,ама поубаво,1500,ама прави навивачи,него ли 8000,кој дошле да се сликаат за на фб,или за да гледаат некоја странска екипа.

Вакво навивање немало во Македонија последниве 20 години дефинитивно крај на програмата!!

Моментално ја гледам Вардар-Магдебург. 24 минута водиме 3 разлика и напад. Се тресам ко да не го знам резултатот.
Иначе мора да кажам грмиме :D

Aко нешто имаме ќар од тоа што испаднавме од ЕХФ куп е тоа што нема да го донесеме тој од Ловќен :) .
Со Загреб мора да тепаме.

Моментално ја гледам Вардар-Магдебург. 24 минута водиме 3 разлика и напад. Се тресам ко да не го знам резултатот.
Иначе мора да кажам грмиме :D

Aко нешто имаме ќар од тоа што испаднавме од ЕХФ куп е тоа што нема да го донесеме тој од Ловќен :) .
Со Загреб мора да тепаме.
Кај гледаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom