Дебарчанецот што фрлаше јајца по премиерот Груевски ќе формира политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Пфф, кога можеше оние што фрлаа кашикари да формираат партија и да владеат сега, зошто да не може и овој што фрлал јајца и што го јајцува нашиот мил и сакан премиер. Нормална практика е тоа во македонија.

capa3n-610x915.jpg

Гледај бе само како е изгужвано знамево, кокошкана у гз ја шверцал :icon_mrgr:
Има среќа што не го начекал некој, ќе му отвореше владава жиро сметка за донации :icon_lol:

26629_431990740181226_1165260870_n.jpg

човече па овој не е нормален. нели национален симбол на албанците е двоглава страчка (копија на византискиот орел)

Ако партијата што ќе ја основа го носи истиов симбол како неговата во алб , барем членска книшка. Редно беше партија со сонцето од кутлеш на грб да се основа :D

Да ... .можеш да ме викаш Да Винчи.
Многу дркаш брате рука ти се тресе :D
се шалам;) убоо е стокмено и не си бре да винчи за нив треба да си пикасо, она меџу нозе куре му е :LOL:

Многу дркаш брате рука ти се тресе :D
се шалам;) убоо е стокмено, она меџу нозе куре му е :LOL:
Намерно го праев така тоа ми е трејдмарк , и така некако ќе му дојде за второво.

А за дркање го пукам просечно али руката ми е ко на доктор така да не шири шпекулации :)

Еве ја сум му го праел беспари во paint плакатот за пред избори

30kc4kx.jpg

Шта је љепи дечак шта јајцува мерцедеса ......... :love:
Шта љепи осмех ............ ја че го гласувам ........ и целу моју фамилију од укупно 545 чланова ........ 100 од њих су у Македонију и че го гласуват, а остали че го гласуват од Швицарска и Њемачка ...... (n)

Тој нагласи дека формирањето нова партија на Албанците во Македонија било поттикнато од ужасно лошата состојба во која се наоѓале Албанците.
Инаку, дебарчанецот Талан Цапа се „прослави“ деновиве откако во Тирана го удри со јајце автомобилот на македонскиот премиер Никола Груевски. Откако беше приведен од полицијата, тој изјави дека тоа го сторил во знак на револт поради дискриминирачката политика кон Албанците во Македонија.
АМАН БЕ, ПРЕКУ КУР ОД ОВА! Албанците не се бунат за нивната состојба и "дискриминирачката" политика во Македонија -- ШИПТАРИТE се тука да се бунат и за нив. Како не им е срам бе? Ебате лицемерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom