Дебарчанецот што фрлаше јајца по премиерот Груевски ќе формира политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Е арно де. Да видиме колку тикви има што би гласале за оваа балалајка.

Е арно де. Да видиме колку тикви има што би гласале за оваа балалајка.
Па доволно да освои 2-3 пратенички места во Парламент! Сега да пукаше со зоља ќе стигнеше до 10-15 пратенички места

Јас ќе го гласам :pipi:
Не за друго туку зтоа што го ЈАЈЦУВАШЕ паторот.

Абе да, ама поводот оти го јајцувал е „дискриминацијата“ врз Албанците. Било која причина е на место за јајцување, ама оваа?

Овој има организација,со симбол с'нце Кутлешово..Вели дека тој симбол е шипптарски,и дека Аце наш бил нивен..
И се има сликано со шипптарско знаме под споменикот на Александар..Кај ли ги гледав сликите... Ич не ми текнуа..
capa3n-610x915.jpg

Абе да, ама поводот оти го јајцувал е „дискриминацијата“ врз Албанците. Било која причина е на место за јајцување, ама оваа?
Ма не е битна причината важно го јајцувал, како не му ја скрши глаата.

Живо пиле нема,ова у 4 саат у недела спрема понеделник ако не е ја го правам кабри,на два пати ако треба.
Јајцата што ги фрлаше на пwемиеwот нека си ги задржи за себе херојов несуден. :coffee:

Секоја чест на чоеков,ја открил тајната на успехот и тоа како да основаш партија.Првин го јајцувал премиерот,после го отворал партија.Ах бе Аљи бе Аљи бе,у ров го седевте 9 месеци,овој попаметен.После ќе дојдат тука,као Аљи е Швицарска школа,паметен човек дрн дрн,само јајцување требало...

Јас мислам ако овој шошонов го оствари ова што го зборува, треба да се огледаме на него, и ние да формираме партија! Плукајте по него, ама има муда чоекот... ;)
Да речеме, ние да формираме ..... Националистичка Партија на Македонија......:)
Ама муда бе....

1ва работа, ми се допаѓа гаѓањето со јајце, повеќето граѓани на државава албанци/македонци треба да се огледаат на истото.
2ра работа што не ми е јасна, абре која црна дискриминаторска политика кон албанците во мк?!? Нормален ли е овој? Плачипички невидени, на секој чекор цимолење. Лицемер! Лицемери сте сите албанци кои кенкате дека сте дискриминирани. Ебаве лигушите ебаве.

Пак да бидат Македонците за соживот со овие и далеку ке стигнат....да умрам попрво ама со овие соживот никогаш не сакам. и дури сум жив ке им посакувам смрт до последен, нема да ми го смени мислењето ни пропаднатава курва банана држава нити никој......

Ај бе не се прајте луди.....зар стварно некој поверува дека дечково самоиницијативно ќе основа партија......демек албанските служби не го контролираат на дугме?!:coffee:

Се надевам премиерот носи малце гнев во себе поради тоа што личноста која го гаѓаше со јајца сега во Македонија ќе основа партија. Не дека има некоја шанса ама си прави што сака а Грујо не му може ништо. Нека осети малце како се чувствува народот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom