Е арно де. Да видиме колку тикви има што би гласале за оваа балалајка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ќе го гласамЕ арно де. Да видиме колку тикви има што би гласале за оваа балалајка.
Па доволно да освои 2-3 пратенички места во Парламент! Сега да пукаше со зоља ќе стигнеше до 10-15 пратенички местаЕ арно де. Да видиме колку тикви има што би гласале за оваа балалајка.
Јас ќе го гласам
Не за друго туку зтоа што го ЈАЈЦУВАШЕ паторот.
Овој има организација,со симбол с'нце Кутлешово..Вели дека тој симбол е шипптарски,и дека Аце наш бил нивен..
И се има сликано со шипптарско знаме под споменикот на Александар..Кај ли ги гледав сликите... Ич не ми текнуа..
Живо пиле нема,ова у 4 саат у недела спрема понеделник ако не е ја го правам кабри,на два пати ако треба.
Ма не е битна причината важно го јајцувал, како не му ја скрши глаата.Абе да, ама поводот оти го јајцувал е „дискриминацијата“ врз Албанците. Било која причина е на место за јајцување, ама оваа?
Јајцата што ги фрлаше на пwемиеwот нека си ги задржи за себе херојов несуден.Живо пиле нема,ова у 4 саат у недела спрема понеделник ако не е ја го правам кабри,на два пати ако треба.
1ва работа, ми се допаѓа гаѓањето со јајце, повеќето граѓани на државава албанци/македонци треба да се огледаат на истото.
2ра работа што не ми е јасна, абре која црна дискриминаторска политика кон албанците во мк?!? Нормален ли е овој? Плачипички невидени, на секој чекор цимолење. Лицемер! Лицемери сте сите албанци кои кенкате дека сте дискриминирани. Ебаве лигушите ебаве.