- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Убаво јас викав ќе плачеме по Борко свињатаГолманите у пичку матер да идат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво јас викав ќе плачеме по Борко свињатаГолманите у пичку матер да идат
Друже аздисуваш сега и ти.Се одлично само никој не го искритикува Вујович. Значи оваа сезона со нови играчи кои само тој лично ги бира и претпоставувам дека му е отворена сметката за што и не може да се каже дека Вардар нема кеш, мора Вујо да си преземе одговорност за мечов. Имаше многу, премногу време за спремање на екипата дури и во Германија можеше и мораше да го заврши пласманот. Овој новиот србин што го купија е катастрофа. Квалитетот се повеќе паѓа во екипата. Според мене треба да им се честита на Столе, Прибак и Петрич. Тоа се играчишта со срце пред се и секоја им чест. Другите на чело со Филип се мизерија невидена посебно новите "засилувања" а Вујо од кај ги вади никој не знае. Мора квалитетни засилувања или нов тренер, Вардар играл и во ЛШ и ова е веќе ниско прениско дереџе за ваква екипа. Јас се надевам дека ќе се направат промени во екипата. Според мене нема да биде штета и ако му се даде отказ на Вујо. Тој е веќе 7-8 години во Вардар измеѓу направи пауза па пак се врати по една сезона. Без сите се може се може и без него само битно е Вардар како бренд да бележи успеси не може со толку уложувања екипава да не може да влезе во ЕХФ групна фаза. Вардар пред неколку сезони се надигруваше во ЛШ сега е далеку предалеку од тоа. А растат апетитите со поголеми амбиции ќе има и повеќе публика и ќе треба да се игра во поголема сала. И секако веќе е кажано без добар голман не може ништо да се прави големи екипи со големи амбиции имаат и по двајца големи голмани. А башка што фалат бекови шутери.
Чекај бе, друже. Тој втора утакмица му е... катастрофа бил одма. Не би се сложил дека само тие тројца што ги наведе биле играчишта. Марковиќ е одлично крило. Моментално нема подобро во Македонија. Карачиќ е исто квалитетен играч. Раковиќ штета што се повреди, ќе беше од големо значење во овој дуел.Се одлично само никој не го искритикува Вујович. Значи оваа сезона со нови играчи кои само тој лично ги бира и претпоставувам дека му е отворена сметката за што и не може да се каже дека Вардар нема кеш, мора Вујо да си преземе одговорност за мечов. Имаше многу, премногу време за спремање на екипата дури и во Германија можеше и мораше да го заврши пласманот. Овој новиот србин што го купија е катастрофа. Квалитетот се повеќе паѓа во екипата. Според мене треба да им се честита на Столе, Прибак и Петрич. Тоа се играчишта со срце пред се и секоја им чест. Другите на чело со Филип се мизерија невидена посебно новите "засилувања" а Вујо од кај ги вади никој не знае. Мора квалитетни засилувања или нов тренер, Вардар играл и во ЛШ и ова е веќе ниско прениско дереџе за ваква екипа. Јас се надевам дека ќе се направат промени во екипата. Според мене нема да биде штета и ако му се даде отказ на Вујо. Тој е веќе 7-8 години во Вардар измеѓу направи пауза па пак се врати по една сезона. Без сите се може се може и без него само битно е Вардар како бренд да бележи успеси не може со толку уложувања екипава да не може да влезе во ЕХФ групна фаза. Оиве Магдебург се просечна екипа. Брзи играчи само толку. Вардар пред неколку сезони се надигруваше во ЛШ сега е далеку предалеку од тоа. А растат апетитите со поголеми амбиции ќе има и повеќе публика и ќе треба да се игра во поголема сала. И секако веќе е кажано без добар голман не може ништо да се прави големи екипи со големи амбиции имаат и по двајца големи голмани. А башка што фалат бекови шутери.
И по кошаркарски патики.Не ми го рчкајте ВујоЈас би го ставил и на ФК Вардар да ни биде, кога може оној клошарон по тренерките
![]()
Чекај бе, друже. Тој втора утакмица му е... катастрофа бил одма. Не би се сложил дека само тие тројца што ги наведе биле играчишта. Марковиќ е одлично крило. Моментално нема подобро во Македонија. Карачиќ е исто квалитетен играч. Раковиќ штета што се повреди, ќе беше од големо значење во овој дуел.
Не те сфаќам шо сакаш да кажеш со ова: Вардар пред неколку сезони се надигруваше во ЛШ?! Зашо мислиш дека сега не може да се надигрува? Ја ќе ти кажам дека тимот од последната сезона кога Вардар беше во ЛШ не може во никој случај да се спореди со сегашниот тим. Каде каде е послаб.
За ова дека Магдебург била просечна екипа... само ќе ти направам една споредба. Станиќ, што е несомнен квалитет, требаше да иде во екипа што е на слично ниво со Магдебург. Епа ти сеа види колку се просечни. Да бидеме малку објективни. Ако се они просечни, тогаш што се оние екипи во групата на Металург, со исклучок на Киелце и Горење? И да те потсетам дека и Металург отпадна од таков квалитет на екипа од Германија пред 1,5 година.