PayPal (официјална тема)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Здраво на сите другари и другарки..... Најнапред голема благодарност до форумов зашто ги следев упатствата на форумов и си направиви паѕпал а денеска и станав verified со внесување на 4 цифрениот код кој ми бесе на мојата картичка :):)

Еве направив print screen ве молам тие што имате паѕпал и купувате од ebay кажете ми дали е се ок направено и дали можам да си направам ebay сметка конечно.

Фала уште однапред очекувам брз одговор зашто одвај чекам да си купам нешто од ebay :):):):)Прегледај го приврзокот 53327
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 20:47 ---
бумп
Супер си направил сега пази да не те фатат.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.752
Поени од реакции
2.564
Еве направив print screen ве молам тие што имате паѕпал и купувате од ebay кажете ми дали е се ок направено и дали можам да си направам ebay сметка конечно.
Тоа е тоа, честито. Нека седи како доказ за сите што тврдат дека веќе неможе да се регистрира.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Здраво на сите другари и другарки..... Најнапред голема благодарност до форумов зашто ги следев упатствата на форумов и си направиви паѕпал а денеска и станав verified со внесување на 4 цифрениот код кој ми бесе на мојата картичка :):)

Фала уште однапред очекувам брз одговор зашто одвај чекам да си купам нешто од ebay :):):):)Прегледај го приврзокот 53327
бумп
И со ум:sneaky:

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016

бумп
со каква картичка успеа да се регистрираш

A

AnFem

Гостин
Може ли од кредитна картичка на VISA да се префрли на PayPal сметката преку интернет?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Само што го вертикував акаунтот преку картичка од тутунска. Благодарност до сите тука за нивните споделени искуства.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Имам 13 евра на пејпал кој сака да правиме размена јас на него 13 евра на пејпал тој на мене 10 евра на манибукерс , 3 евра ќар за 1 мин работа

Член од
1 мај 2008
Мислења
89
Поени од реакции
47
Може ли од кредитна картичка на VISA да се префрли на PayPal сметката преку интернет?
Не можи. Можиш да ставаш пари на Paypal само од банкарска сметка.
А таква работа можиш да направиш само ако си регистриран како Грк (од земјите во регионот) и да имаш грчка банка.
За секоја трансакција со картичка, треба да има и трета страна (примач на парите).
Во овој случај, Paypal не е таква страна оти со тоа не добиваш ни производ ни услуга.
--- надополнето: 2 декември 2012 во 21:22 ---

бумп
И мене баш ме интересира со која држава се регистрира.... Зошто сумата е во долари...

A

AnFem

Гостин
Не можи. Можиш да ставаш пари на Paypal само од банкарска сметка.
А таква работа можиш да направиш само ако си регистриран како Грк (од земјите во регионот) и да имаш грчка банка.
За секоја трансакција со картичка, треба да има и трета страна (примач на парите).
Во овој случај, Paypal не е таква страна оти со тоа не добиваш ни производ ни услуга.
Да речеме дека немам проблем со „земјите од регионот“, префрлањето од банкарска сметка на PayPal се извршува само преку интернет, така? Кога бев во банка, рекоа дека тие не го прават тоа.

Член од
1 мај 2008
Мислења
89
Поени од реакции
47
Да речеме дека немам проблем со „земјите од регионот“, префрлањето од банкарска сметка на PayPal се извршува само преку интернет, така? Кога бев во банка, рекоа дека тие не го прават тоа.
Да.... само зависи во која земја си регистриран. За секоја земја си има посебни сервиси и услуги.
Види овде https://www.paypal.com/worldwide/ и према земјата што си регистриран, види каков сервис ти нуди. Првите 2 групи имаат поддршка за додавање на сметка од банка од истата земја.

A

AnFem

Гостин
Да.... само зависи во која земја си регистриран. За секоја земја си има посебни сервиси и услуги.
Види овде https://www.paypal.com/worldwide/ и према земјата што си регистриран, види каков сервис ти нуди. Првите 2 групи имаат поддршка за додавање на сметка од банка од истата земја.
Фала многу.

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Пред некој ден успеав да се регистрирам на Хрватска со картичка од тутунска банка , а направив и нарачка веќе :vozbud:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Банката не го прави тоа. Прво, ти ќе си ја аднеш банката твоја на Пејпелот. После ќе треба да се верификува. Откако се тоа ќе се заврши, идеш кај Add Money. A за да додадеш пари во банка од ПејПел, идаш на withdraw.

Kajgana Shop

На врв Bottom