PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.

другар кај мене не го отвора излага error 404. и никаде не сретнав дека требат да се плати нешто, имаат поголеми само камати.

Здраво, денес ми стигна картицата од payoneer, не е од никој сајт значи директно од payoneer е, ме интересира дали ќе може да се регистрира paypal акаунт со неа и ако може дали мора да имам пари на payoneer картицата за верификација. Фала однапред.
Не

другар кај мене не го отвора излага error 404. и никаде не сретнав дека требат да се плати нешто, имаат поголеми само камати.
Еве што пишува, најверојатно си кликнал дека си се согласил за овој ценовник ама не си забележал.

Untitled.jpg

--- надополнето: 17 декември 2012 во 20:34 ---
Еве што вика и јаху одговори +24$ за активација на картицата за во Македонија.

Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.
Нека проба ќе види Payoneer се далеку од бесплатни а и многу ограничена функционалност имаат.
Не ги бива.

Нека проба ќе види Payoneer се далеку од бесплатни а и многу ограничена функционалност имаат.
Не ги бива.
Јас се мислам да земам пајонер, лимитот на пејпал ми е при крај. За исплата ми е од фивер, ми изгледа оние 3$ месечно ко нормална кредитна картичка од домашниве банки.

Јас се мислам да земам пајонер, лимитот на пејпал ми е при крај. За исплата ми е од фивер, ми изгледа оние 3$ месечно ко нормална кредитна картичка од домашниве банки.
Друже провизиите се 6% на секое вадење плус додатни трошоци. Или чекај да се ресетира лимитот или нека ти ги извади некој друг што има неограничен лимит.

Ако користите Пајонер, користете го само за големи суми. Кога повлекував 20.000 денари, ме закрпи 1300 така да...

И да со Пајонер картицата без проблем може да се поврзе со ПејПал, незнам што ширите дезинформации.

Ако користите Пајонер, користете го само за големи суми. Кога повлекував 20.000 денари, ме закрпи 1300 така да...

И да со Пајонер картицата без проблем може да се поврзе со ПејПал, незнам што ширите дезинформации.
Висока провизија зимале овие. Нема шанса да земам такво нешто да ми дупи џеб.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:36 ---

Да не е она 23$ што треба да ти земе за активација во Македонија? Мада како ставка би требало да ти се покаже на изводот.

Може ли да се извади кај нас Пајонер, Пејпал или Пиза картичка? Почнав да кликам на еден сајт за реклами од ETCBank и само преку овие картички може да си ја повлечеш сумата од 100 долари..

Може ли да се извади кај нас Пајонер, Пејпал или Пиза картичка? Почнав да кликам на еден сајт за реклами од ETCBank и само преку овие картички може да си ја повлечеш сумата од 100 долари..
Кога ќе успееш 100$ од кликање да направиш од мене имаш бакшиш +100$. Пејпал нема картичка, стигаат парите на домашна виза картица.

Najprvo pozdrav i srekna nova godina na clenovite na kajgana :P

Go koristam ebay vekje nekolku godini za kupuvanje od ebay i do sega ne sum imala problemi NO.....naracav jakna pred 1 mesec,ja nema,
prodavacot dobil edno 20 neativni kritiki od tipot ''Item not received Scam'' i sl.
Bi gi zamolila poiskusnite clenovi da me sovetuaat za kako da gi povratam parite.
Vekje otvoriv Case na ebay no neznam dali moze da napravat nesto. Mozam i dispute da otvoram no strav mi e da ne mi go zatvorat akauntot.
Se raboti za 30 evra.

Blagodaram :oops:

Najprvo pozdrav i srekna nova godina na clenovite na kajgana :P

Go koristam ebay vekje nekolku godini za kupuvanje od ebay i do sega ne sum imala problemi NO.....naracav jakna pred 1 mesec,ja nema,
prodavacot dobil edno 20 neativni kritiki od tipot ''Item not received Scam'' i sl.
Bi gi zamolila poiskusnite clenovi da me sovetuaat za kako da gi povratam parite.
Vekje otvoriv Case na ebay no neznam dali moze da napravat nesto. Mozam i dispute da otvoram no strav mi e da ne mi go zatvorat akauntot.
Se raboti za 30 evra.

Blagodaram :oops:

Ќе ти ги вратат парите.

Колку репутација вкупно има продавачот? Дај некој линк.

Prodavacot momentalno ima 94% feedback a poslednite 10 kritiki se negativni.
Dali e dovolno sto otvoriv Case na ebay ili mora preku paypal da otvaram Dispute?

Друже провизиите се 6% на секое вадење плус додатни трошоци. Или чекај да се ресетира лимитот или нека ти ги извади некој друг што има неограничен лимит.

Не е точно. Провизијата е макс 3%. Месечно за одржување на сметка е 2 УСД доколку имаш пари на сметка . За секое вадење автоматски ти земаат 2.75. За мали суми пари не го препорачувам. Ако работите со големи суми кои би подлегнале на контрола на НБРМ при влез во МК а на кои ке треба да платите банкарски трошци и персоналец.. тогаш препорачувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom