Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
недоносенче ама у Јануари или Јули се враќа у Милан па размисли со Шарави што ќе прават напред.
Не ме заебавај дека го стави Палоски во иста реченица со Шарави:)

Сум приметил овие Рома секогаш кога први губат, после праат пресврт :facepalm: И секад испаѓа ГГ :icon_mrgr:

Интер спасија гз,ЗеРома влага у победничка серија

И наеднаш те буди мајка ти и ти вика ајде синко за на школо :cautious: А ти у паника гледаш чаршавот си го помочал ..

а сепак пореална приказна од таа за дедото и внуката .... освен ако не си му дал од луцидните печурки можеби не знам :D

Поумрена екипа од овие Џенова има ли на светов? Неможе човек да ги фати на 1X со 1,32 коефициент. Нека испаднат во Серија Б и 100 години да не се вратат ако не израмнат со магарињата:mad:

Џенова кога игра дома секогаш ја играј 3+ или ГГ, кога игра на гости строго од нула до два гола ;)
--- надополнето: 2 декември 2012 во 17:38 ---
Кој е за да му се собереме на Boom Shaka Lakka и да му дадеме еден добар ќотек дека не ни кажува на форумов кога ја наместил Рома 2-1 / 1-2

ц ц .. абе ви кажав, во Италија не се мести веќе !!! :rolleyes:

Ниту една нерешена до сега и со исклучок на Интер сите се 3+,ова не било :eek:

а сепак пореална приказна од таа за дедото и внуката .... освен ако не си му дал од луцидните печурки можеби не знам :D

Ја на него ништо не сум му дал, али изгледа ти ми имаш пробано нешто појјако од печурки чим такви халуцинации имаш ...

484295_444371432297022_872279314_n.jpg

:icon_lol:

Вака да игра Ел Шарави и за репрезентацијата, далеку ќе догураат ... До сега им фалеше ваков убица во нападот на Италија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom