Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битно доби аплауз од Бернабеу,and that is always enoughНе знам шо му е филмот на Моу .. го стави детено на 20 сек пред крајот барем ни топката не ја чепна .. стави го на 4-5 мин нека поигра малце ем вака не им ги дава на Кастиља да играат ем не им дава шанса барем 5 минути да изиграат и после Торил е крив .
Абе ние не бараме аплауз бараме кога ќе игра за 2 години во прва екипа да може да се разбира со другите .. а не само колку да се појави на терен и да му дадат аплауз .Битно доби аплауз од Бернабеу,and that is always enough![]()
Битно доби аплауз од Бернабеу,and that is always enough![]()
Покрај кака и озил ,апла промашен трансфер ,не бил срекен во тотенхем си играше прва постава стандард ,е сега нека грее клупаVoopsto ne vi e potreben Modric vo timot pokraj Ozil . Promasen transfer spored mene.
Тоа јас го зборував 2 месеци пред да го купат .. туку ме правеа будала на форумов .Voopsto ne vi e potreben Modric vo timot pokraj Ozil . Promasen transfer spored mene.
Шо трескате глупости и двајцата?Покрај кака и озил ,апла промашен трансфер ,не бил срекен во тотенхем си играше прва постава стандард ,е сега нека грее клупа
да мисламДеби натпревар не му е во ЛаЛига ?