Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само Шчешни изигра ок денес, другото беше се под нивото, ужасни беа сите. Казорла во прво полувреме беше едно џуџе што се мафта околу средина, Артета паничар жив, исто и Мертесакер, Вермален е дифтар и повеќе иде со снагата него со мозокот во некои ситуации како што треба да искористи мозок, и греши нормално. Вилшер се уклопи во сивилото, Окс мислам дека нема да го биде никогаш, ако е малд, според мене нема потенцијал за нешто големо(и Стерлинг е млад помлад 3 години од Окс али се гледа дека има потенцијал). Бековите и двајцата ужас и Карл и Гибс. За Жевињо и Подолски денес да не трошам зборови. Со еден збор КАТАСТРОФА

Џенкинсон, Гибс и Шчезни не се материјал за тим кој претендира да се бори за титула. Исто и Чемберлејн и Жервињо. Жиру и Подолски се слаби, можеби им треба време.

Но, главното прашање кое се наметнува е дали времето на Арсен Венгер е при крај ? Чувствувам дека нема енергија некако. Дека е истрошен. Дека не е тој Арсен кој го познаваме, повеќе. Арсен кој играше со љубов и со енергија. Се наметнува уште едно подпрашање, дали сме спремни за Пеп Гвардиола ?

No comment ............:facepalm:
--- надополнето: 1 декември 2012 во 18:10 ---
Најмногу ми е криво што ја се нервирам, а нив кур ги боли од управа до чистачка ............ упм...........!!!!!!!!!!!!!

Се обиувам да си објаснам шо не е во ред и мислам дека нашите проблеми доаѓаат од тоа изнемоштените старци во бордот на директори,па тек после Мр.Венгер.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 18:14 ---
Неможе да бидеме на рамниште со екипи како Евретон оваа година и ЊуКасел лани кои гоишно за плати даваат по 50м фунти,за разлика од нашите 140м кои се за 20м помалце од оние на Јунајтед.

Џенкинсон, Гибс и Шчезни не се материјал за тим кој претендира да се бори за титула. Исто и Чемберлејн и Жервињо. Жиру и Подолски се слаби, можеби им треба време.

Но, главното прашање кое се наметнува е дали времето на Арсен Венгер е при крај ? Чувствувам дека нема енергија некако. Дека е истрошен. Дека не е тој Арсен кој го познаваме, повеќе. Арсен кој играше со љубов и со енергија. Се наметнува уште едно подпрашање, дали сме спремни за Пеп Гвардиола ?
Не би да се убацувам после ваков резултат,ама,зашто јеботе Шчезни е крив за поразов денес?!

No comment ............:facepalm:
--- надополнето: 1 декември 2012 во 18:10 ---
Најмногу ми е криво што ја се нервирам, а нив кур ги боли од управа до чистачка ............ упм...........!!!!!!!!!!!!!
Како мене и ти лексилиум ако ти помага и ќе се смириш...

Леле Ливерпул ни се доближија на 2 бода:pos:
Јас да бидам искрен прв пат ми се случи да го исклучам стримот во 20та минута, бидејќи пукнав од досада.(n) Отсекогаш ни се случувале вакви испади ама тие доаѓале после добра серија. Сега сме просто очајни и има е повремени „испади“ како оној против Тотенхем. Ситуацијата е алармантна затоа што проблемот не е во, цитирам: „ Ни фалеше само малку острина“. Ни фали пасија, желба...
Можеби треба да се купат нови играчи, можеби треба да се промени капитенот,можеби треба да се промени формацијата. Не знам каде е проблемот. Се надевам дека барем Венгер знае и ќе успее да го реши проблемот. Ако не, го ебавме ежот.:unsure:

И мене веќе не ми делуваат од ова Арсеналците ме тераат секоја недела да ги пијам, море мене мастиката не ми бега
banjump.gif
да ублажам болката.

Не би да се убацувам после ваков резултат,ама,зашто јеботе Шчезни е крив за поразов денес?!

Нигде не напишав дека е крив за поразот денес. Али си се бери се. А дека не е материјал, Не е. Можеби за прв голман на Лидс, да, заедно со бекојте наши. Сите комплет.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 18:59 ---
Еве ти мажиште менаџер. Сер Алекс го изваде Фабио, дека Јуанјтед прими три гола. Мадлаци, НА толкај има Сер Алекс. Респект.

Decki bez provokacija i seriozno prasuvam:Zosto Venger posle ovie 7/8 godini neuspeh uste stoi kako trener na Arsenal ? Dali upravata saka trener koj ne bara da se donesat skapi igraci i zatoa go drzat ili pak Venger ima nekoi akcii vo Arsenal ?

Decki bez provokacija i seriozno prasuvam:Zosto Venger posle ovie 7/8 godini neuspeh uste stoi kako trener na Arsenal ? Dali upravata saka trener koj ne bara da se donesat skapi igraci i zatoa go drzat ili pak Venger ima nekoi akcii vo Arsenal ?

Кога ќе сфатите дека Венгер е крив 1% од тоа што му се случува на Арсенал.Единствена грешка е што прифати да го води овој клуб кој има морони во управата.Венгер е единствениот човек кој може да му донесе на Арсенал пласман во ЛШ со толку малку пари вложени,башка да прави од млади играчи,ѕверови и да ги продава за ненормални суми.

Дечки доста е више да не се лажеме повеќе и да не се тешиме за џабе титула не гледаме во надерните 5 -10 години. Со оваа политика и со нашиот ценет тренер не ли се преземе нешто рачунајте успех ќе нема.
Не е дека немаме играчи , играчи има , ама јас мислам дека му е доста на тренерот наш и да му се даде шанса на некој друг тренер .Погледните кои играчи ги има Фергусон под просечни играчи ама се држи секоја година горе и се бори за титула значи дека не е до играчите до тренерот е . Смајлинг ,Џонс, еванс, фабио, флечер,чичарито,велбек,бутлер,сколс гигс. .... Е со овие играчи фергусон е на врвот дечки , а Венгерче наш ги има Гервино Чемберлен Мертесакер Ремзи Росицки Сантос Аршавин Шамак и пак за џабе и плус вие се резервите на арсенал . Со овие резервни играчи и плус првите 11 срамота е да не се бориш за титула. Доста му беше на Венгер фала му за се ама крајно време е да си оди .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom